1.891 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Esprit har i mange år været kendt som et voksenmærke, der med en blanding af formelle og casual stilarter har klædt folk på til hverdag, job og fest. Siden 1998 har man kunnet finde yderligere en forfriskende linje fra dette California-mærke, som med edc by Esprit også byder på mere ungdommelige styles.

edc by Esprit – et forfriskende mode-boost!

Det er tøj, man har brug for til alverdens anledninger. Kollektionerne fra edc by Esprit rummer det hele, for nu skal der danses i bylivet, og hverdagens aktiviteter skal nydes til fulde. Sortimentet er nemlig garant for festkjoler, skjorter og nederdele, men også for jeans, T-shirts og striktrøjer. Alt sammen er designet med et glimt i øjet samt dynamik, hvor velbalancerede looks fremmer alsidigheden og fleksibiliteten. Der er altid mulighed for at dresse sig op eller ned, hvad enten man folder en strikbluse ned i et par plisserede bukser eller lader en sweatshirt hænge uden over et par af de fede jeans.

Dine kombinationsmuligheder er mangfoldige

Op gennem alle årene siden begyndelsen i 1968 har Esprit formået at udvikle sig, uden at afvige fra de klassiske rødder, som folk er så vilde med. Dermed er der stadig masser af amerikansk casualness over alle linjerne, hvilket også gælder for sortimentet fra edc by Esprit. Her er lækre sweatre til de lune solnedgange, smarte toppe og T-shirts til årets festivaler, kjoler og chinos til ture i biffen, på museum eller til en fødselsdag. Mærket er det foretrukne valg til både det ene og det andet. Så find inspiration fra ungdommens linje med edc!