Katalog

Populære filtre
57 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Global Funk startede med jeans

Global Funk startede i 2003, hvor man begyndte at fremstillede håndlavede jeans, fremstillet i Europa. Siden har missionen været at have en ny tilgang til gamle klassikere. Dette har så blandt andet ført til at en serie af særligt quiltet overtøj, som er kommet til sortimentet, men man har ikke glemt denim gennem årene, og har også arbejdet videre med sine koncepter omkring dette.

Firmaet har dermed valgt at holde et relativt snævert fokus og et begrænset sortiment, frem for at forsøge at være et alt og alle brand. Det er dette, afgrænsede sortiment som du finder her hos Zalando i dag.

Så leder du efter lækkert tøj i denim, eller smart og effektivt overtøj med quiltning, så er du kommet det helt rigtige sted. Her laver man tøj, som også er designet med en pasform, følelse og udseende, som man kan elske.

Global Funk tøj kan passe i mange garderober

Global Funk har valgt at have et lille, men velgennemarbejdet sortiment, der er fyldt med produkter mange kan have glæde af.Her er diskret kvalitet med et klassisk, dansk formsprog og fremstillet til at passe kroppen, uanset dens form.

Farverne er typisk klassiske, lidt afdæmpede og giver dermed også gode muligheder for eventuelt at kombinere med andre beklædningsdele, som måske har mere farve eller mønstre, hvis man er til lidt mere spræl og ballade, eller holde en mere klassisk stil, som måske også kan være bedre til arbejdet.

Tøjet her er generelt også perfekt til en afslappet arbejdsplads, til at bære i fritiden og når man for eksempel er til middag hos familie eller venner. Overtøjet kan naturligvis også kombineres med såvel festtøj, som mere formelt arbejdstøj.

Populært, skandinavisk modetøj som virker

Det er heller ikke for ingen ting at Global Funk har haft god succes med sine rå, stylede jeans. Folk har oplevet at de ikke blot passer og er både pæne og behagelige, men også at de er af høj kvalitet og faktisk holder til at blive brugt, også i hverdagen.

De senere år har det quiltede overtøj også haft stor succes, ikke mindst det forede overtøj, som er perfekt til de noget kølige vintre, vi lidt har en tendens til at have på vores breddegrader. Overtøjet er pænt at se på, samtidigt har man det godt i det, og kan sagtens holde varmen. Global Funk tøj har ikke store logoer eller glitter strøet ud over deres produkter, da der findes nok produkter af den slags allerede. I stedet laver firmaet lækre kvalitetsprodukter, som de stolt står ved.