Modetøjet fra Dstrezzed er moderne, cool og fyldt med lækre detaljer, som giver det et helt unikt udtryk. Brandet laver herretøj, som adskiller sig fra mange andre brands på modescenen – både i forhold til design og kvalitet. Stilen er en kombination af casual og klassisk, mens deres udvalg er meget bredt og består af overdele såvel som underdele.

Trendy herretøj i god kvalitet

Det lækre herretøj fra Dstrezzed er lavet med en ambition om at skabe autentisk og trendy herretøj, der kombinerer nøgleordene pasform og funktionalitet. Med disse ting for øje skaber Dstrezzed tøj, som er fyldt med lækre detaljer i udsøgt kvalitet. Den casual stil og de minimalistiske linjer, som går igen gennem hele tøjkollektionen, er noget af det, der lægges vægt på i forhold til funktionalitet, så tøjet kan bruges til en bred skare af mænd i alle aldersgrupper. Kollektionen består af fede overdele såsom skjorter, jakker, pullovers og T-shirts. Blandt underdelskollektionen finder du shorts, træningsbukser og smarte chinos eller cargobukser.

En kollektion fyldt af must-haves

Tøjet fra Dstrezzed er fyldt med smarte detaljer og fine finesse i form af prints, tern, prikker, striber og knappelukninger. Disse trendy designs giver dem en stærk position på den europæiske modescene, hvor det virkelig er in med prints og farver på mændenes overdele. De lækre prints på skjorterne giver dig et personligt look, som kan mixes og matches med forskellige bukser, jeans eller sneakers. Til businessmøder kan du også style dit jakkesæt med en printet skjorte for et mere casual look. På samme måde kan du give et afslappet hverdagslook et frisk pust med en T-shirt, der er prikket eller mønstret.

Inspiration