Mode online

Populære filtre

Innovativt og gennemtestet træningstøj fra Craft

Craft er et brand, som brænder for funktionalitet. Alt hvad de designer – fra toppe til træningsbukser, overtrøjer og bluser – er spækket med funktionelle detaljer, der er produceret i performancedygtige materialer med designs, der er inspireret af tidens hotteste farver og trends.

Udvalg af træningstøj fra Craft er til dig, som ønsker holdbart, slidstærkt og velsiddende træningstøj og gear, der understøtter dine mål og bevægelser. Holdet bag brandet er nørder – simpelthen. Alle deres kollektioner testet under laboratorieforhold og i naturen, før de når ud til dig.

Det kan både mærkes og ses, at det svenske brand brænder for det, de laver. Deres kollektioner udvider sig konstant, og ligegyldigt hvilken sportsgren, du foretrækker, så er der funktionelt og skarpt træningstøj fra Craft til dig.

Kom godt fra start med træningstøj fra Craft

Hos Zalando har vi samlet nogle af brandets nyeste og mest populære kollektioner. Der er noget til enhver årstid og aktivitet, så du kan trygt forelske dig i brandets funktionalitet og sublime pasform.

Hvis ferien kalder på ski med vennerne, vil deres åndbare og temperaturregulerende baselayers og tights sørge for komforten uden at begrænse din bevægelighed. Hvis sommer for dig er lig med svedige løbeture i naturen, anbefaler vi hos Zalando deres ultra lækre løbeshorts og -tights. De tynde sommermodeller fås med smarte mesh-indsatser, som hjælper med at køle kroppen ned.

Craft træningstøj byder også på nogle af markedets bedste allrounders. Deres innovative sammensætninger af materialer og de innovative membraner hjælper både med at absorbere sved, isolere og give konstant luftgennemstrømning. Perfekt til minimalisten, som vil have få kvalitetsitems i garderoben.

Innovativ beskyttelse til skarpe priser

Mange siger, at kvalitet og pris går hånd i hånd. Dette kan være sandt, bare ikke med Craft. De ønsker at gøre bevægelsesglæde tilgængelig for alle, hvorfor deres veldesignede og holdbare træningstøj er sat til en pris, som ikke bryder med budgettet.

Det er svært at tale om Crafts træningstøj, uden at nævne deres overlegne trelagsbeskyttelse. Det inderste lag hjælper kroppen med at holde på varmen og beskytter samtidigt de andre lag med sved og snavs. Mellemlaget leder fugten vælg fra kroppen, og det yderste hjælper med svedfordampning samt beskyttelse mod vind og vejr.

Hvis du ikke ønsker helt så meget beskyttelse eller leder efter noget helt specifikt, finder du det også blandt mærkets store udvalg af træningstøj. Hvis du har en aktiv hverdag, vil du elske deres svedabsorberende T-shirts, der nemt indgår i din hverdagsgarderobe. Kombineret med deres stilrene og veldesignede windbreakers, er du klar til alt, hvad dagen byder på.