Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Sportsgrene
Pris
Materiale
Bæredygtighed
103 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Du er sikret et fedt sporty look fra både det inderste til det yderste lag samt fra top til tå, med en hjælpende hos fra Craft. Det verdensomspændende tøjmærke designer alt, hvad du har behov for, når det kommer til sammensætning af et unikt og komfortabelt sportsoutfit til enhver aktivitet. Der er sportstøj til såvel mænd som kvinder i kollektioner, som breder sig fra undertrøjer og undertøj til både over- og underdel til den perfekte løbetur samt meget mere.

Craft klæder alle sportsentusiaster godt på

Det er et firma, som symboliserer ikke blot blod, sved og tårer, men også det at have været igennem vind og regn samt op- og nedture. I sidstnævnte tilfælde må der være tale om flest succeshistorier, da mærket er højt elsket både indenfor og udenfor de skandinaviske landegrænser. Tøjet byder på den bedste performance, lige meget om du ser en film på sofaen, dyster om guldmedaljer ved De Olympiske Lege eller går en tur på gaden eller i skoven. Generelt er dette svenske tøjmærke død seriøse, når det kommer til design af sportstøj til ikke kun mænd og kvinder, men også til børn, som skal med ud og bevæge benene i naturen.

Høj kvalitet direkte fra naturen

Svenskerne sørger for at holde dig varm under alle vejrforhold. Som sportsentusiast ved du nok også, hvor vigtigt det er at have en høj kropstemperatur. Det har de også styr på. Generelt udstråler Craft sportstøjet, at bagmændene mestrer sit kram, og at de går op i hver evig eneste detaljer. Brandets designere er tit og ofte en tur i naturen, både på korte og lange løbe- og cykelture, og de står også på langrend i det svenske terræn. Denne information og erfaring er nærmest blevet syet ind i det kvalitetsrige tøj, som svenskerne har designet siden halvfjerdserne.

Inspiration

Craft

Funktionalitet! Det er et af kodeordene hos Craft, der netop har slået sig an på funktionelt sportstøj på den helt rigtige måde. Man går analyserende og nørdet til værks, hvilket betyder veludviklede, innovative og gennemtestede produkter til sportsbrug. Det er noget, der giver pote til dig som forbruger, for det betyder komfort og motivation ved hver eneste sportsgren. Lokationen i Sverige er naturligvis medbestemmende for sortimentet, og derfor finder man træningstøj til alle fire sæsoner. Mærket klæder dig nemlig på til kolde skiture i sne og slud, men også til blæsende løbeture langs kysten, vandreture i fugtige omgivelser eller udendørsaktiviteter i sol og varme. Materialernes sammensætning samt de innovative membraner sørger for at isolere, ånde og absorbere – alt efter temperatur og vejrforhold. Dermed kan man vandre, løbe eller cykle uden at lade sig påvirke af vejret.

Craft har opskriften på din træningsbeskyttelse

Man kan ikke nævne Craft uden også at fremhæve mærkets klassiske 3-lags-beskyttelse. Her får man nemlig hele pakken, som kan kombineres og tages af og på efter kropstemperatur og vejrtype. Det inderste lag holder på varmen, samtidig med at det beskytter de resterende lag mod snavs og sved. Mellemlaget leder fugt og klamhed videre ud til det tredje og yderste lag, der både agerer vindbeskyttelse samt filter for svedfordampning. Man kan naturligvis nøjes med at dyrke motion med blot ét eller to lag, hvad enten det er undertrøje, funktions-T-shirt eller vindafvisning tilsat et tredje lag i form af en windbreaker eller lignende. Kollektionerne er brugbare til alle typer af aktiviteter, men også til afslapning, hvor kroppen ligeledes kan nyde godt af de komfortable materialer.