Katalog

Populære filtre
5.694 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

En stil, der sidder lige i skabet, og som man ikke kan leve foruden! Guess lancerer drømmekollektioner på stribe, så friske sild og labre gutter kan fyre den af til fest og slappe af i hverdagen. Her får man rå og urbane styles, der er som taget ud af enhver metropol. Det er tøj, sko og accessories, der matcher nutidens sociale og digitale verden.

Skal der stå Guess på dit næste stykke tøj?

Kollektionerne fra Guess er skabt til et aktivt liv i byen, hvor cafébesøg, koncerter, dates, disko-nights og masser af sociale arrangementer i offentlige fora finder sted. Det er tøj og tilbehør, som er perfekt til den næste selfie, og som oser af attitude, hvor end man går. Derfor går dette amerikanske multimærke også lige i hjertet på tidens unge mænd og kvinder. Et outfit betyder noget, og din personlige stil ligeså – derfor vælger mange at udsmykke sig med dette internationale brand, der om nogen har fingeren på pulsen. Hovedbasen i Los Angeles sætter en fed streg under mærkets status, som du kan få del af nu og her.

Dit nye look starter med G!

Designerne bag Guess er så velovervejede i alt, hvad de foretager sig. Hvert enkelt hul i et par forvaskede jeans, hver en blonde, nitte, udskæring eller farve sidder lige der, hvor modescenen elsker det allermest. Her kan mænd blive klar til hverdag i jeans og hoodie samt til fest i jakkesæt, mens unge kvinder også får fede jeans i massevis kombineret med striktrøjer samt kjoler i alle afskygninger til fest. Derudover finder man sko, smykker, tasker og meget andet. Så variationen er til topkarakter fra Guess.

Velstøbt fransk modebrand

Guess blev grundlagt i det sydlige Frankrig. Fire brødre havde en fælles passion for mode, så de valgte at forene kræfterne for at skabe et velstøbt modebrand. Planen var at levere tidløs, veldesignet og lækker mode til både mænd, kvinder og børn. Det var i 1981, og nu, mere end 30 år senere har brandet enorm succes på den internationale modescene. Guess har udmærket sig med modebedrifter, der på én gang er tidløst, klassiske, og på samme tid eksperimenterende og nyskabende. Som brand er det en hårfin balancegang, at holde sig på den fine linje imellem de to lejre. Men man må sige, at Guess behersker den til UG! De har både modeller, som er traditionelle og klassiske, men også varianter, som er decideret eksperimentelle. Derudover har de en række 'hybrider' som befinder sig et sted lige midt imellem, som både benytter sig af klassiske, tidløse stiltræk, men som også tør lege med mere banebrydende forsøg. Altså er her noget for de fleste, uanset om du er til vintage-stilen eller den hypermoderne modekultur.

Guess – Flot og feminin kvalitetsmode

Du kan få nærmest alt, hvad du kunne ønske dig af forskellige tøjkategorier lige her i udvalget af lækker mode fra Guess. Både skjorter, T-shirts, trøjer, jeans, undertøj og meget, meget mere. Du kan skabe dig et komplet, lækkert outfit udelukkende bestående af dele fra Guess! Og du kan opnå en lang række forskellige looks. Guess har nemlig noget, både for dig, der nyder det urbane look, og for dig, der dyrker den mere friserede stil. Eksempelvis er her både pæne, traditionelle og simple helfarvede T-shirts, som lægger en solid base på dit outfit uden at henlede blikket for meget. Du kan også finde fede modeller med varierende prints, i forskellige afskygninger, eksempelvis modeller med forskellige statements, logoer, grafikker med videre. Guess lægger en høj standard for dagen – både med hensyn til kvalitet og design. Men de har en filosofi, der bygger på, at lækkert modetøj skal være til at betale – også for den gængse borger. Derfor holder de priserne nede på et niveau, der er økonomisk overkommeligt, og du får dermed rigtig meget for pengene med mode fra udvalget her på siden. Så tag et kig her i sortimentet spækket med lækker mode fra Guess, og find inspiration til lige præcis din stil.