Katalog

Populære filtre
  • Herrer
  • Børn
54 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Cluse lægger stor værdi i det simple. Hvis du elsker enkelthed, så er du kommet til det rette sted. Simpelt er ikke kedeligt, men ifølge brandet lig med jordnærhed, at være sofistikeret og at være tro mod sig selv. Brandet emmer af elegance og minimalisme, som er opstået ved at skære alt unødvendigt fra og fokusere på det der er vigtigt.

Cluse armbåndsur som personligt statement

Et armbåndsur er noget af det mest personlige og unikke du kan bære. Udseendet af dit armbåndsur kan sige meget om din personlighed. De færreste har en masse armbåndsure og derfor er det ofte en stor beslutning, når man skal købe nyt ur. Cluse armbåndsure er til dig som sværger til det minimalistiske. Det betyder ikke at brandet har et begrænset udvalg af ure på trods af dets enkelthed. De har tværtimod en stor variation i både farver og materialevalg på urskive og rem. Alle skåret ind til kernen, så alt det gode kommer til sin ret. I sortimentet finder du både lyse og mørke farver.

Kombiner Cluse ure med dine smykker

Du kan fra dag til dag supplere dit armbåndsur med dine bedste smykker. På den måde kan du tilføre noget nyt til dit ur hver eneste dag. Til fest kan du tage en masse bling på armen sammen med dit ur for at peppe det ellers minimalistiske look lidt op. Til hverdag kan du sammensætte dit ur med et enkelt, tyndt perlearmbånd. Et ur er ganske enkelt et must-have blandt dine accessories, som både er smart og praktisk. Et ur er også en super fin gaveidé. I udvalget af Cluse ure finder du en bred vifte af varianter, som er svære at modstå. Find din næste gave til dig selv eller til en du holder af her på Zalando.dk.

Inspiration