Filter1

Jimmy Choo
Katalog

68 varer

Hvis du også elsker at gøre noget ud af dit look, så bidrager Jimmy Choo med masser af inspiration. Stilen er glamourøs og feminin med eklatant celebrity-attitude, så der er dømt pænhed og eksklusivitet over hele linjen. Sko, tasker og accessories – tre kategorier, der får kvinder til at dåne. Og Choo mestrer det hele!

Jimmy Choo stimulerer modesanserne

Har du lyst til noget exceptionelt, når du klæder dig på morgen, middag eller aften? Så dyk ned i kollektionerne fra Jimmy Choo, der vækker begejstring inden for alle parametre. Eksklusive premium-materialer, elegance og stilfuldhed går igen og igen, når man taler om denne malaysiske designer, som holder til i London. Det betyder asiatiske rødder med masser af energi samt futuristiske styles kombineret med europæisk top-mode fra den britiske hovedstad. Modeller og skuespillere på stribe bærer mærket, men også på gadeplan er Choos kreativitet forankret.

Luksus items med smag af mere

De sociale medier har gjort Jimmy Choo endnu mere populær, for fashionistas fra hele kloden poster løs med fotos af dem selv iklædt en accessory fra mærket. Det er garant for masser af likes, for kollektionerne gør sig super godt foran blitzlyset. Choo er oprindeligt skomager med dybe rødder inden for branchen, hvilket også ses på hans mange håndlavede designs, der forskønner ethvert par fødder. Derudover falder hans solbriller, tasker, tørklæder, bælter og andet godt også i god jord blandt kvinder med interesse for glamour. Mærkets status blandt præsidentfruer, talkshowstjerner og millionærer er intakt. Så få en bid af verdensmoden med en item eller to fra dette internationale brand.