Katalog

1.214 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Italienske Fila er mere end 100 år gammel. Det gør dem til en af de ældste sportsproducenter på markedet. Mærket blev stiftet i den nordlige del af Italien tilbage i 1911. Virksomhedens hovedfokus var i starten på undertøj, men da succesen tog til udvidede de deres sortiment med lækkert sportstøj. Det har de gjort siden 1970’erne og har derfor god erfaring på området.

Fila – til sport og fritid

Du kan få glæde af brandets lækre items, hvis du er den glade sportsudøver af enten golf, tennis, løb, motorsport, basketball eller fodbold. Det veletablerede sportsbrand er sikkert ikke ukendt for dig. Fila er nemlig særligt anvendt af store tennisstjerner såsom Boris Becker og Björn Borg. Mærket er både vellidt og eftertragtet blandt professionelle sportsudøvere, hvilket gør det til et sikkert valg blandt amatører. Det sporty sortiment kan bruges til både sport og fritid af voksne såvel som børn. Hop i et par træningsshorts og en løs T-shirt når du skal i fitnesscenteret og smut direkte i et par lange, bomuldsbukser efter et lækkert bad.

Et utal af stylingmuligheder

Uanset om du er på en frisk løbetur eller ligger på langs derhjemme vil du opleve den ultimative komfort i tøj fra Fila. Tøjet kan nemlig bruges til den aktive livsstil såvel som til afslapningstøj derhjemme eller på jobbet. De lækre T-shirts kan med fordel kombineres med dine yndlingsjeans til hverdagen på kontoret eller studiet samtidig med at de kan holde musklerne varme i fitnesscenteret. Brandet lægger op til et utal af kombinationsmuligheder med den varierende stil, som de kører. Du kan køre den amerikanske stil med franske fletninger i begge sidder, en crop top til dine løbetights eller en løs tanktop. Kun fantasien sætter grænser for det ultimative træningsoutfit. Her kan du finde med Fila-favoritter hos Zalando.dk.

Gå ikke glip af