Katalog

Populære filtre
70 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Overlegen komfort med Bama

Bama kan noget helt unikt: De kan designe lækre og stilrene sko, der giver dig komfort i alle livets begivenheder fra det lange hike til hverdagens gåture og de lange aftener på stranden. Deres store kollektioner af alt fra sandaler til sneakers og vandre- og vinterstøvler er et must for dig, som tager dine fødders sundhed seriøst. Hvis du elsker at bruge din fritid i naturen, så ved du hvor vigtigt det er med fodtøj, der understøtter dine fødders bevægelser. Efter mange timer til fods skal dine sko give maksimal komfort, så du kan nå derhen, hvor du ønsker. Bama er eksperter i at skabe sko og støvler med aflastende og afrundede såler. Alle deres teknologier er designet in-house af deres specialister, der alle har mange års erfaring med design af sko, der støtter både fødder og stil.

Sko til dig, der ikke går på kompromis med komforten

Bamas støvler er designet i lækre og slidstærke materialer som læder og ruskind. Ved at kombinere naturlige materialer med åndbare designteknikker får du støvler, der holder dine fødder komfortable hele dagen. Det samme gør sig gældende med deres sommerdesigns. Bamas sandaler er designet i jordnære farver og har en slank, afrundet profil. Sandalerne matches ubesværet med sommerens kjoler og shorts, da den afdæmpede farve pallette passer til selv de mest monokrome outfits.

Du finder selvfølgeligt også farverige indslag med Bama. Virksomheden er dygtige til at designe sko i tidens farver uden at gå på kompromis med deres naturlige silhuet og ergonomiske pasform. Deres sko er designet til dig, som ønsker komfort ved alle livets begivenheder. Derfor er store dele af deres sandaler designet til at kunne bære dig i både by og skov. Trekking-sandalerne kommer med aflastende zoner og ekstra ventilerende såler, så du kan nyde ubesværet komfort dagen lang.

Optimér din fodplacering med speciallavede såle

Brandet har rødder i design og produktion af tilbehør til sko. Alt fra skopleje til ergonomiske såler, der passer på både sko og fødder. Hos Zalando elsker vi alt tilbehør fra Bama, der med sikkerhed vil give dine yndlingssko forlænget levetid.

Hvis du har et par sneaks, du bare elsker, og gerne vil have med på en længere vandretur, kan du med fordel placere en af Bamas stødabsorberende og støttende såler i dem. Hvis du er usikker på vind og vejr, har virksomheden produceret en lang række beskyttelses- og rengøringsprodukter, der bidrager til ekstra modstandsdygtighed overfor ustadigt vejr og mudret underlag.