Katalog

Populære filtre
351 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Freequent – dansk design til stilbevidste kvinder

Måske har du set Freequent på de sociale medier eller nettet og blevet tiltrukket af det minimalistiske danske design?

Flere styles, flere muligheder

Langt de fleste af os kan godt lide at have flere valgmuligheder hængende i vores garderobe, så vi kan klæde os efter sæson, lejlighed eller humør. Derfor elsker vi Freequents ønske om at skabe tøj til kvinder, som passer til alt. Hvad enten du har lyst til at falde i ét med tapetet en dag eller får lyst til at vække så meget opsigt som muligt den næste.

Hvorfor? Fordi ikke to dage er ens, og fordi hver dag byder på nye indtryk, nye udfordringer og nye problemer, der skal løses – og fordi ingen kvinder er ens. Der er et behov for vidt forskellige designs og udtryk, der passer til netop deres individuelle livsstil. Derfor elsker vi det store udvalg, så du altid har mulighed for at finde noget, der passer præcis til dig og dit liv.

Lækkert design over hele linjen

Hos Freequent er det vigtigt at give alle kvinder mulighed for at føre deres drømme ud i livet. Derfor er vi vilde med brandets mærkesag om at holde alle produkterne i en prisklasse, hvor de fleste af os kan være med. Dette uden at der på nogen måde gås på kompromis med det lækre, stilrene design eller kvaliteten. Hvad siger du så?

Der findes nemlig alt fra den klassiske LBD til de nyeste trends, som alt sammen bliver opdateret i de nye kollektioner, sæson efter sæson. På den måde er du altid sikker på at få fingrene i sæsonens valg af farver, uden at skulle gøre nogen større indsats selv. Men du kan også vælge at sammensætte kollektionerne på kryds og tværs for at skabe et mere personligt look.

Bæredygtig produktion — tjek!

Her har der altid været et brændende ønske om at skabe tøj til den moderigtige kvinde, som ikke koster en formue, men som heller ikke går på kompromis med udseende eller valg af materialer.

Freequent støtter derfor også op om øget bæredygtighed under hele produktionen af deres tøj. Det er et bevidst valg, som både skal passe på miljøet og på mennesker. Hvis du går op i bæredygtighed, kan du derfor roligt iklæde dig det lækre danske design og med god samvittighed tænke, at du har gjort noget godt for miljøet.