Katalog

Populære filtre
556 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Dickies er et autentisk og pålideligt brand grundlagt i Texas muld. Et logo af en hestesko leder tankerne hen på det vilde vesten og det hårde liv på Texas’ støvede sletter. Siden 1922 har hvert stykke arbejdstøj stået for kvalitet, sejhed og stolthed.

Alt dette er indbegrebet af ånden hos datidens amerikanske arbejdere. Gennem dedikation til innovation forvandlede brandet sig fra et lille selskab til en kæmpe arbejdstøj producent. Dengang og i dag bliver kollektionerne solgt i hver eneste stat i USA. Du kan altid forvente dig det bedste fra dette autentiske brand.

Dickies – tøj til manden

Kollektionerne omfatter en bred vifte af arbejdsbeklædningsgenstande lige fra arbejdsbukser og arbejdsskjorter til denimjeans til kvinder og mænd. Ved konstant at udvide sit udbud og udvikle designet, dog uden at svigte den velkendte signatur, er populariteten for Dickies vokset ud over Amerikas grænser til lande som Sydafrika og Rusland.

Du finder alle de basis-items, som du skal bruge til dit arbejde. Brandet klæder dig komfortabelt på fra top til tå, så du kan lægge alle kræfter i dit arbejde. Men brandet er ikke kun forbeholdt den hårdt arbejdende. Her er masser af inspiration at hente til din hverdagsgarderobe.

Stilen er rå og attitudefyldt med den maskulin charme, som klæder de fleste mænd. Her i udvalget kan du finde både caps, sweatshirts, slim fit jeans, bælter og meget mere, så du kan iklæde dig Dickies helt ud til fingerspidserne.

Giv dit look et skud drenget charme på Zalando.dk. Kollektionerne giver plads til bevægelse under den åbne himmel. Smag friheden, og udlev den amerikanske drøm. Du finder alt hvad du skal bruge for en pålidelig og effektiv garderobe lige her.

Dette er måske noget for dig