201 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Med Copenhagenshoes er dine fødder i gode hænder både sommer og vinter

Uanset vejr og årstid så har Copenhagenshoes noget, der passer. Med deres meget lokale forankring kender de også vejret, som vi har her, og hvilke krav det stiller til vores fodtøj. Som dansk brand har man også fingeren på pulsen, når det gælder stile og trends, som er in i Danmark, samt hvad der er på vej i horisonten. Måske lige så vigtigt er, at man kender danske fødder, og man ved hvilken komfort, vi vil have. Dette har man med allerede tidligt i udviklingen af en ny sko, støvle eller sandal.

Copenhagenshoes – sko fra København til hele landet

Meget fodtøj kan bruges til både hverdag og fest, men Copenhagenshoes har også fodtøj der er specifikt til de helt særlige dage, hvor der lige kræves lidt ekstra. Du kan også finde sko til både ferien og til lange arbejdsdage i sortimentet. De er alle fremstillet, så de er komfortable og behagelige, selv efter en lang dag. Copenhagenshoes arbejder med lækre materialer som læder for at skabe produkter, der ser godt ud og samtidig kan være trendy og friske og have en lang levetid. Selvfølgelig er de forskellige materialer også anvendt, så de yder den komfort, du vil elske.

Råt eller sødt, Copenhagenshoes har looket

Med sit alsidige sortiment har Copenhagenshoes også fodtøj til dit look, hvad enten vi snakker det sommersøde, eller vi er ovre i et mere rå look med måske lidt nitter. Til en våd dag i haven eller en gåtur i skoven er der naturligvis også gode, solide gummistøvler, men stadig i et praktisk og lækkert snit. Det siges jo, at der ikke findes dårligt vejr, kun forkert tøj. Til hyggeaftener hjemme er her også behagelige og hyggelige hjemmesko, der er særligt dejlige til de kolde vinteraftener, hvor der ofte kan være lidt fodkoldt i hjemmene.