Katalog

Populære filtre
38 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Dakine er med dig på rejsen og i hverdagen

Dakine har altid haft et godt øje for små detaljer, da de fra begyndelsen har vidst, at selv de mindste ting kan gøre den helt store forskel. Det amerikanske brand begyndte nemlig sin rejse ind i modeverdenen, ved at producere mindre udstyr og tilbehør, der kunne holde til selv den mest krævende ekstremsport. Det har gjort dem til et brand, der om nogen har forstand på at skabe designs af høj kvalitet.

Holdbarhed har fra første dag været et af de mest grundlæggende elementer i enhver af Dakines kollektioner, og det er så sandelig også tilfældet i dag. Ganske vidst er det ikke længere kun tilbehør og accessories, som de leverer, men derimod også førsteklasses sportstøj og tasker til en lang række af aktiviteter. Det er først og fremmest kvalitetssikre produkter, som du let kan have med dig i både din dagligdag og på længere rejser.

Skabt til de vilde øjeblikke

Dakines viden og store erfaring med et hav af forskellige sportsgrene, gør dem til et brand, der besidder en enorm forståelse for, hvad funktionelt design i bund og grund betyder. Deres alsidige kollektioner af tøj og tilbehør er skabt for at udfylde de behov, som opstår, hvad end du er på farten, eller dyrker din yndlingssport.

De mange rygsække fra Dakine er især et glimrende eksempel på den praktiske tilgang, som brandet har til design. Det er nemlig tasker, der er lavet af slidstærke materialer, som sagtens kan holde til en regnfuld cykeltur igennem byen. Deres store rummelighed giver rigelig med plads til, at du uden problemer kan have plads til alt dit grej. Dertil sikrer elementer som polstrede skulderstroppe, at komforten altid vil være i top.

Praktisk design med et stiligt flair

Hos Zalando fører vi et godt udvalg af Dakines mange forskellige produkter, hvilket selvfølgelig skyldes, at kvaliteten altid er til stede, uanset om der er tale om de mange rejsetasker eller deres behagelige træningstøj. Med det sagt, så er det naturligvis også fordi, at Dakine udmærket forstår, at skabe både praktiske og flotte styles.

Det betyder, at du her hos Zalando kan finde Dakines spændende produkter, som har alt lige fra enkle farver til spændende mønstre, der spænder fra klassisk camouflage til grafiske blomster. Det er nemlig designs, hvis bløde og slidstærke materialer danner ramme om en funktionel form, der alt sammen er pakket ind i et stiligt ydre. Du kan derfor trygt forvente, at den flotte pakke gemmer på både en utrolig komfort og en høj ydeevne.