Katalog

230 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Et eksklusivt designermærke er landet og er klar til brug for dig, der ikke kan modstå britisk high fashion. Belstaff er nemlig leveringsdygtig i casual og sporty storbymode med et råt udgangspunkt. Her finder man tøj inspireret af Londons gader i kombination med rødder og klassisk inspiration fra motorsportsverdenen.

Afslappet modetøj på en eksklusiv måde fra Belstaff

Dunjakker, sweatshirts og træningsbukser får pludselig en ny betydning, når der står Belstaff på logoet. Mærket gør det nemlig muligt at dresse sig op – selv når der står urbane sporty looks på programmet. Her overstråler materialernes høje eksklusivitet samt designernes nytænkende snit og former nemlig alt – og så er der garanti for et individuelt look, der oser af klasse og kvalitet. Det er kollektioner til den kræsne forbruger, som gerne vil ligne en million på en streetsmart og tilbagelænet måde.

Gør alvor af det og hyld britisk mode med stil!

Hvis budgettet ikke betyder det store for dig, så er Belstaff klar med et alletiders udvalg af højaktuelle items. Mærkets rødder inden for motorcykelsport og flybranchen skinner stadig igennem i kollektionerne, hvor fede læderjakker, robuste ankelstøvler og lækre jeans er en fast del af signaturen. Det har også været med i flere film og catwalks, så der er status og stil forbundet med dette attraktive mærke, som klæder dig på i både sko, jakker, overdele, bukser samt tilbehør. Dermed kan man takket være tøj og attitude nå op på niveau med topmodeller, stjerneskuespillere og sportsfolk, der ligeledes nyder godt af mærkets fænomenale skrædderevner kombineret med premium-materialer og forkærlighed for rå mode.