Katalog

Populære filtre
  • Herrer
  • Børn
53 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Alohas – bæredygtigt og moderne design

Der er få brands som Alohas, der i den grad har gjort bæredygtighed til en dyd. Det spanske sko- og tøjmærke formår gang på gang at forene trendy designs med en bæredygtig måde at arbejde på. Det er måske derfor, at mange omtaler brandet som mere end blot sko. Når du køber sko og støvler fra brandet, køber du ikke blot produkter: Du køber en måde at leve på og en særlig måde at forbruge på.

Alohas er i det hele taget bygget på et fundament, hvor bæredygtighed er omdrejningspunktet, og fokusset er på, hvordan vi kan forbruge på en meget mere ansvarlig måde. I det hele taget tilbyder brandet dig hjælp med at forene dine shoppe- og modevaner med din passion for at hjælpe klimaet.

Udover at lave fodtøj, som med sit på mange måde tidløse design kan bruges sæson efter sæson, er brandet banebrydende i sit arbejde med bæredygtige materialer. Især arbejdet med det særlige veganske lædermateriale af kaktus og korn har skabt en serie af lækre sandaler, som kan få alles fødder til at se superlækre ud.

Sig Alohas til nyskabende materialer

Hos Zalando finder du et stort og varieret udvalg af det moderigtige fodtøj fra brandet. Her er vitterligt noget for enhver smag: praktiske og farverige sandaler til en tur på stranden, højhælede plateausandaler til en afslappet strøgtur, eller hvad med et par fede støvler, som kan bruges til lidt af hvert?

Skoene fra Alohas er på mange måder klassiske i sin udformning og udtryk med for eksempel støvletter med lynlåslukning og tidløse sandaler, som kan bruges til lidt af hvert. Samtidig er der noget ungt og trendy over de smarte sko med deres skrappe farver, smukke mønstre, tykke såler og nyskabende materialer.

Fodtøjet fra det spanske brand har et look, som gør dem velegnede til stort set alle lejligheder. De moderigtige slippers eller loafers er traditionelt sko til hjemmebrug, men du kan også snildt bruge dem til at pifte et afslappet udelook op. De tunge støvler og loafers med tykke plateausåler er naturligvis altid vældigt praktiske, når du går meget. Men hvorfor ikke sætte de robuste støvler sammen med en elegant sommerkjole?

Find nemt bæredygtige produkter hos Zalando

Alohas er et skobrand, som i den grad går godt i spænd med Zalandos værdier og vores tilgang til bæredygtighed. Alle skoene herfra er mærket med vores grønne bæredygtighedsmærke, som viser, at produktet lever op til Zalandos krav om, at bæredygtige produkter skal arbejde aktivt for at reducere vand og affaldsmængden i tøjproduktionen.