Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
143 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

ARKK Copenhagen – innovative designs til ethvert behov

ARKK Copenhagen har skabt innovative sneakers på en nytænkende måde. Med en kombination af skandinavisk håndværk og et funktionelt design er deres sneakers komfortable, behagelige og velegnede til mange formål.

Alsidighed og individualitet – skab din egen personlige stil med sneakers

Er du på udkig efter sneakers, der ikke minder om andre modeller, er ARKK Copenhagen et godt bud. Skoene kan mixes og matches med flere styles, hvilket giver mulighed for at sammensætte et outfit til din personlige stil. Disse sneakers kan bruges af mænd og kvinder både til hverdag og festlige begivenheder.

Selvom sneakers traditionelt ikke anses som brugbare til alle lejligheder, er netop dette brand designet med fokus på individualitet og en allround stil. Skoene er eksklusive og komplimenterer ethvert look. Det giver dig mulighed for at sammensætte flere styles til at opnå lige det look, du ønsker.

Brandets sortiment betår hovedsageligt af sneakers, men vi er også vilde med deres T-shirts, sokker, hoodies og shorts. Tøjet har den samme gode kvalitet og pasform som deres sneakers, hvor alsidighed og design går hånd i hånd.

Jakkesæt? Streetwear? De passer til det hele

Leder du efter et par sko, som kan gå til ethvert outfit, er du havnet det helt rigtige sted. Her fremstiller man unikke sko med fokus på detaljer og pasform. Uanset om du går i jakkesæt eller streetwear, finder du sneakers i både diskrete og mere iøjnefaldende farver.

Du finder modeller med smarte mønstre, fikse snørebåndsdetaljer og velcro-lukning. Skal du på kontoret, kan et par mørke sneakers snildt sættes sammen med dit jakkesæt for et diskret look. Er du interesseret i en stil, andre lægger mærke til, kan du f.eks. parre et par jeans med en T-shirt og mønstrede sneakers. Der er altså masser af muligheder, når du går på jagt efter sneakers til din garderobe.  

Komfortable sko til mange styles

Det er altid rart med behagelige sko, der passer til mange outfits. Og med sneakers fra ARKK Copenhagen er det lige netop det, du får! Uagtet om du foretrækker diskrete og mørke nuancer eller lyse og mere feminine farver, er udvalget for dig. Mulighederne er mange – og du kan måske endda få en ny personlig stil! 

Så klæd dig på til din næste bytur, til arbejdet eller en tur i parken med ARKK Copenhagen – her er udvalget, som kan fuldende dit look!