Med Elvine får du mode med rene linjer. Stilen er udtryksfuld og er designet med et klassisk vibe, der sætter brandet i toppen af modeverdenen. Med brandet kan du hver sæson fylde garderoben med skandinavisk finesse og tidløse silhuetter. Lad modebrandet være dit go-to label, når nordiske trends og en urban stil skal være en del af hverdagens look.

Elvine – urban storbymode

Brandet er for den unge friske trendsætter, som ikke kan få nok af stilren mode og den klassiske farvepalet, som er en del af brandets signatur. I kollektionerne finder du alt fra lette sommerjakker til korte frakker og lange tykke vinterfrakker. Alle designet med få, men effektive virkemidler i form af spændende detaljer, pasformer og struktur. Elvine er et af modeverdenens seneste bud på skandinavisk mode. Brandet henter inspiration fra den unge fashionistas tilværelse, hvor rejser, byture og festivaler er det bærende element i designfilosofien. Med modemærket får du tøj der oser af en ungdommelig tilgang til mode i tråd med brandets signatur.

Casual looks med et tidløst strejf

Hos Elvine finder du modeitems i et alsidigt udtryk. Dog altid med et urbant twist, som går igen i alle kollektioner. Uniforminspirerede silhuetter og denim elementer mikses på bedste vis i kollektionerne. Farvepaletten er nedtonet, hvilket gør brandet optimalt til de fleste looks. Style en kort jakke, med uniformlignende træk, med denim og en stribet T-shirt og form et chikt urbanlook. Perfekt til et energisk liv i storbyen. Find inspiration på Zalando.dk blandt urbane og kreative modeitems og sæt et på en og samme tid casual, men formelt strejf. Lad beklædningsitems af bedste kvalitet definere din stil.

Gå ikke glip af