Katalog

779 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Du få smart modetøj, der er komfortabelt at have på, og som passer til både hverdag og fest med tøj fra CLOSED. Brandet er klassisk stil til både kvinder og mænd, og med dette brand kan du skabe et look, der er dit eget distinkte. Find netop den ting, der vil gøre din garderobe unik og speciel, og bliv klædt på til i morgen.

De første med alt det nye

Det var rent faktisk CLOSED, der var først med stone-washed jeans i 80’erne. Stone-washed gjorde de dengang stive jeans blødere, og metoden kom, så og sejrede og har siden gået sin sejrsgang verden over. Også ’pedal-pusher’ bukserne (stumpebukser, chinos – kært barn har mange navne) var brandet nogle af de første til at lancere – først til kvinder og senere også til mænd. Rent faktisk er mere end 30 millioner par ’pedal-pushers’ blevet solgt siden lanceringen i slutningen af 70’erne. Vælg mellem lækre, behagelige jeans i mange farver, smarte skjorter, klassiske jakker samt accessories, sko og tasker i fabelagtige kvalitet og med netop den finish, der gør din garderobe til noget helt specielt.

Vælger du CLOSED, vælger du klassisk design

Brandet bruger lækre materialer, og indimellem er der pang på farverne, ligesom tøjets pasform er unik. Du kan mikse og matche, og både kjoler, jakker, bluser og skjorter danner gode baser for kulørte indslag alt efter tidernes og modens skiften. Nu kan du danne en god basisgarderobe med tøj fra CLOSED, ligesom mange af brandets enkeltdele pifter din i forvejen specielle garderobe op, og giver dig både selvtillid og street-credit. Og det er også mærket, der giver dig selvtillid og viser, at du sætter din hat, som du vil, og er først med det nye og har både cutting-edge og kvalitetssans.