Populære filtre
615 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

EA7 er luksuriøst sportstøj fra Emporio Armani

Luksushuset Armani står bag denne luksuriøse og edgy kollektion af sportstøj. Kollektionen byder på alt fra badetøj til snapbacks og skiudstyr. Det er produkter, som oser af kvalitet og luksus, præcist som skaberen af det. Denne kollektion er skabt som en hyldest til den sportsglade Giorgio Armani, som selv er præsident for et basketballhold i Milano og er en erklæret fodboldfanatiker.

EA7 producerer kun tøj til sport og andre intense aktiviteter. De byder på en bred vifte af alt det, som en sportsentusiast kunne drømme om. Det er et mærke, der er kendt for sine rene linjer, skræddersyet feel og træningsdragter, som nærmest sidder som et håndsyet jakkesæt. Sæt den enkeltfarvede træningsdragt sammen med nogle kridhvide sneakers for et stilrent og sporty look.

Siden EA7 kom på markedet har det undergået en stor udvikling. Det er den perfekte kombination af luksus- og sportstøj. Skil dig ud fra mængden, og tag din glæde for luksuriøs komfort med dig i træningscenteret, på løberuten, skiløjpen og fodboldbanen. Den uovertrufne pasform giver dig sportstøj, der sidder som om, det var lavet præcist til dig.

Sportstøj i høj kvalitet med en helt unik edge

Det kan godt være, at vi sveder i vores sportstøj, og at vi måske forbinder træning med slidte T-shirts og et par trofaste legggings eller joggingbukser. Der er dog intet, der kan motivere til træning på en grå mandag, som et stilrent træningssæt. Det er ikke bare et stykke tøj, det er en livsstil og en motivationsfaktor.

Kvaliteten og de rene snit er de to absolutte kendetegn for EA7. Hvad end du vil have fingrene i en jakke, hættetrøje, T-shirt, polo eller et par nye træningsshorts, så er hver og én gennemsyret af den kvalitet, som Armani er kendt for.

En knivskarp farvepalette med kant

Du finder store dele af kollektionerne i de klassiske farver som grå, hvid, sort, rød og marineblå. I kombination med de skarpe linjer giver EA7 dig nærmest skandinavisk-rene linjer, med den iøjefaldende italienske wow-faktor. Armani har altså gjort det igen med den her afslappede sportskollektion.

Savner du flere farver i din træningsgarderobe, så går du heller ikke forgæves med EA7. Hvad siger du til pinke sportstoppe, knaldrøde dunjakker og farverige halstørklæder? Det kan godt være, at disse kollektioner er designet til sport, men vi er ret sikre på, at du kommer til at have dem på til alle anledninger fra cafébesøg til hyggeaftener. De tager streetwear-looket til helt nye højder.

Det er altså ikke uden grund, at EA7 er eksploderet i popularitet over de senere år. Både de trofaste Armani-fans og dem, som først lige har opdaget den italienske modegigant, har taget imod kollektionerne med åbne arme. Hos Zalando forstår vi godt hypet, og vi er selv med på det. Det er også derfor, vi glæder os til at hoppe i disse stilrene kollektioner og kombinere de stilede hættetrøjer med vores yndlingsjeans og et par kridhvide sneakers. Der er intet som et afslappet look i et tidløst italiensk finish.