Sko, tøj og accessories fra Billabong

Filter (1)

176 varer

Bring australsk ungdommelighed ind i din garderobe med friske Billabong. Striber, blomstrede mønstre og T-shirts med print løber igennem deres kollektioner, der ememr af sol, sommer og strande. Giv dig selv et smart casual look taget direkte fra catwalken, hvor sweatshirts, caps og T-shirts skaber mode for både mænd og kvinder. Inspireret af denne trend finder du en masse gode muligheder i denne kollektion.

Billabong - print, dennim og casual charme

T-shirts med print er en stor ekspertise fra dette brand. Skab et gennemført look, hvor det afslappede er i fokus, og kombiner den smarte T-shirt med et par jeans og en længere jakke og en afslappet rygsæk for at skabe et cool look. Fuldfør looket med detaljer i sort læder og guld. Det afslappede look hitter, hvor sweatshirts er anset som både cool og raffinerede. Hop i et par jeans og smid en sporty sweatshirt over for at skabe et casual look med en sporty kant. Billabong giver dig det perfekte udgangspunkt for en sporty og ungdommelig stil.

Hurtige og friske styles til hverdagen

Gør dit look levende og udforsk nye muligheder med striber eller giv dig selv et mere feminint præg med et blomstret mønster. Sæt maxikjolen sammen med en delikat skjorte for et lag på lag look fyldt med charme. Dette brand har en forkærlighed for strandlivet, og det viser sig i det omfattende udvalg af badetøj. Dyk ned i badedragter, bikiner og badeshorts, der alle emmer af australsk solskin, der virkelig klæder din solbrune hud. Den streetsmarte attitude løber gennem hele kollektionen, som er det perfekte valg, hvis du skal opdatere din sommergarderobe med stilet tøj og tilbehør. Find inspiration fra Billabong, der giver dig alt fra lækkert badetøj til smart tøj til hverdagen.

Inspiration