accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Billi Bi

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
Nyheder
Anledning
89 varer
  • 1
  • 2

Billi Bi – sådan skal et par sko laves

Man hører ofte om danske designere, der prøver lykken i udlandet, hvor scenen og netværket kan være større. Derfor efterspørger mange udenlandske modefolk også om rendyrket dansk mode, og det får de blandt andet med kollektionerne fra Billi Bi. Her får du nemlig et foregangsmærke på alle leder og kanter, hvor hele designprocessen foregår med udgangspunkt i dansk og skandinavisk designånd. Selve skomageriet og dermed håndværket foregår på de bedst udvalgte værksteder i Spanien og Italien – for man kan lige så godt vælge dem, der er allerbedst indenfor faget. Dermed får du fodtøj i den bedste forening af dansk og sydlandsk ekspertise, som munder ud i den ene perlerække efter den anden med fodtøj fra topmoderne Billi Bi i bedste kvalitet. Det er netop design og gedigent mesterværk, som du vil få glæde af i mange sæsoner.

Dit næste par sko kommer fra Billi Bi

Hos danske Billi Bi hænger alle processerne sammen til topkarakterer. Det gælder lige fra, dengang familien Friis startede en lille skoproduktion i en gammel stald i København i 1936 og op til i dag, hvor tredje generation er på banen med helt nye ideer og innovative tiltag. Det hele holdes sammen af originalitet og tidløshed, som tilføres nye detaljer og udtryk fra tidens trends. Det er far og søn i anden og tredje generation, der i dag supplerer hinanden helt optimalt med Carl Friis og hans ægte håndværkstraditioner og eminente tegnetalenter. Samtidig er Carsten Friis det yngste led med den juridiske baggrund på papiret samt kreativ og solid skodesign, der nærmest er kommet ind med modermælken. Dertil et designhold af topkreative kreatører, som er fremsynet og modeorienteret med designpennen placeret i en respekt for fortidens mesterlige egenskaber.

Det er de fedeste designs i en blanding af tidløs enkelthed og nutidens topmoderne virkemidler. Det betyder alt fra leopardprints og nitter til markante sølvspænder, spidse, snuder, krokodilleskind, kraftige lynlåse, metalpynt og andre af tidens klassiske, moderne og altid hotte elementer. Billi Bi er især garant for alt det fede læderfodtøj, som man har brug for, hvad enten det er bikerstøvler, ankelstøvler, brogues, pumps eller sneakers. Alt i de fineste lædermaterialer, der er forarbejdet af de bedste håndværkere. Alt stråler af sirlighed, professionalisme og fantastisk god smag, og derfor pynter noget fodtøj fra Billi Bi altid på dine fødder. Der er både feminine linjer samt masser af rock samt rå udstråling over kollektionerne. Så giv dig tid til at nyde hele udvalget her på Zalando.