Katalog

Populære filtre
202 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Billi Bi – dansk skomærke med international elegance

Det kendte danske skomærke er næsten 90 år gammelt, og manglen på læder fik grundlæggerne til at være kreative, og bruge skind fra blandt andet fisk og ål. Det er den samme kreativitet, der i dag stadig kendetegner Billi Bii, og gør at du ved siden af lædersko, der bringer tankerne hen på eksklusiv italiensk elegance, også kan finde sko der er lavet af lycra, ruskind og andre former for materialer end læder.

Billi Bii – populære sko i mange designs og størrelser

Billi Bii er sko, der er designet i Danmark og efterfølgende bliver de håndlavet på udvalgte fabrikker i Spanien og Portugal. Det er altafgørende for Billi Bii, at deres sko dækker enhver kvindes behov for sko, med et lækkert design og komfort.

Udvalget af sko er stort og varieret, og det er muligt at finde den samme sko, som enten er brede eller smalle, så du kan finde den variant, der passer bedst til din fod. Det er muligt at finde alt fra støvler, sko med eller uden hæl, stilletter, ballarina, espadrillos og sandaler.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, er der et godt skema som du kan tage udgangspunkt i, når du skal finde den rigtige størrelse eller form, så du får de helt rigtige sko.

Pas og plej dine sko

Et par sko kan holde sig pæne i årevis, hvis du passer og plejer dem. Brug som udgangspunkt aldrig de samme sko to dage i træk, da de skal have tid til at tørre, efter den fugt der er kommet, efter du har haft dem på.

Når du køber et par nye sko, skal du, hvis det er lædersko, uanset om det er almindeligt læder, ruskind eller nubuck, starte med at få dem imprægneret. Det er med til at holde skidt og snavs ude og dine sko holder længere. Dine lædersko skal du sørge for at give skocreme i ny og næ, for at holde skindet blødt og smidigt. Start med at vaske skidt og snavs af. Gør det med en fugtig klud. De skal ikke ind under vandhanen eller en tur på varmeapparatet. Når skidt og snavs er væk, gnider du skocreme på og evt. skofarve, hvis de er begyndt at miste farven. Lædersko fra Billi Bii er noget af det dejligste at gå i, da de tilpasser sig fødderne, men kræver også pleje.

Bæredygtig produktion af Billi Bii sko

Billi Bii har forpligtiget sig at arbejde for en bæredygtig produktion af sine sko, herunder især lædersko, og det gælder hele produktionslinjen fra gravere til fremstilling af skoene. Billi Bii er medlem af organisationen Leather Working Group, der er med til at sikre en bæredygtig produktion og de overholder deres sociale forpligtigelser og benytter sig af færre kemikalier og mindre vand og energi.

Det samme gør sig gældende med indpakningen af skoene. De kasser som skoene pakkes ind i når de sælges, bliver som udgangspunkt lavet af genanvendeligt materiale. Det samme gør sig gældende med poserne som skoene fragtes i. De er ligeledes lavet af genanvendelige materialer og er CO2 neutrale.