Katalog

Populære filtre
149 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Vægter du også mode og komfort højt, når der skal vælges nyt fodtøj? Så er du ikke alene, for designerne bag Billi Bi tager højde for begge dele. Det gør de så godt, at dette danske skomærke er blevet en international sællert. De rammer nemlig plet med både former, materialer og kvalitet, så endnu flere kvindefødder kan få glæde af skoene.

Din nye favorit kommer fra Billi Bi

Sko er så vigtig en del af kvinders hverdag, for hver morgen venter en ny beslutning. Hvad skal man have på i dag, og hvad passer til hvad? Billi Bi gør ikke dette nemmere, for her får du yndlingssko på stribe. Det er edgy sko med en trendy profil – holdt oppe af klassiske grundformer. Man får ganske enkelt fodtøj skabt i den perfekte kombination takket være dansk design, italienske premium-materialer samt hovedsageligt spansk håndværk. Disse tre lande er specialister på hver deres område. Dermed giver det mening, at skoene er så attraktive og lækre at se på samt at gå i.

Delikat, klassisk og topkvalitet fra hæl til tå

Hvis sko var spiselige, så var tallerkenen fra Billi Bi tom med det samme! Disse appetitlige designs er kræs for modekvinder, der elsker nordiske stilarter, som kan gå til det hele. Hver en form og detalje er så gennemtænkt, og der er en grund til, at tingene sidder lige der, hvor de gør. Dette danske skomærke dikterer nemlig modens udseende fra deres egen efterspurgte dagsorden, hvor især farven sort er grundstenen. Det er knivskarpe ankelstøvler med eller uden udsmykning, sneakers, sandaler, ballerinaer og alt mulig andet med en rockchic-attitude, der skriger på urbane jeans-looks.

Dette er måske noget for dig

Billi Bi

Billi Bi er nærmest synonym med kvalitet og stil. Skoene komplimenterer enhver garderobe uanset stil, og skoene vil være dine trofaste, stilsikre følgesvende i mange år. De holder, både hvad angår stil og holdbarhed! Siden starten har mærket leveret kvalitetssko til den stilbevidste køber. De er kun blevet dygtigere, og deres sko er et musthave i enhver skoelskers samling. Uanset din stil og dine modepræferencer, så finder du din nye go-to sko her hos skotøjsmærket.

Billi Bi – Dansk designånd fra tå til hæl

Hele designprocessen er gennem årene blevet så raffineret, at vi fristes til at kalde deres sko for perfekte. Om du er på jagt efter den klassiske sorte støvle, de beigefarvede loafers, sommerens go-to sandal eller feriens perfekte espadrilles, så finder du dem hos Billi Bi. Håndværket sidder i skaber hver evig eneste gang og designet er friskt og på forkant med moden. Fra overknees i ruskind til støvletter i lak, så går du aldrig galt i byen med disse sko på fødderne.

Skoene er forlængelsen af dit outfit. De kan være prikken over i’et eller de kan være et statement piece for sig selv. Hvad end du foretrækker, så finder du skoen hos Billi Bi. Det er slut med dårlige sko, der gnaver og aldrig rigtigt passer helt. Deres sko er i aller bedste design, og materialerne er i topkvalitet. De passer til din unikke fod og stil. Skoene er dem, der bærer os gennem livet, så lad dig bære på kvalitetssåle og med selvsikker stil!