Katalog

82 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Houdini giver dig stilen til dit næste eventyr

Naturen er stor og vidunderlig. Svenske Houdini vil give dig tøjet, så du kan komme ud og udforske den sikkert, komfortabelt og med god samvittighed overfor miljøet.

Praktisk tøj med stil og kvalitet

Engang i start 90’erne befandt den unge, svenske bjergbestiger Lotta Giornofelice sig fanget på bjerget Pyramide du Tacul i Frankrig. ”Red mig Houdini,” råbte en af hendes medbjergbestigere. Den dag så ideen til tøjmærket dagens lys. Siden da har mærket lavet tøj designet til at give mennesker fra alle baggrunde den nødvendige beklædning til at gå på opdagelse i den store, vilde natur.

Houdini har sin oprindelse i skisporten og bjergbestigningens verden, hvor der sættes store krav til præstation og kvalitet. Fornemmelsen for at skabe kvalitetssportstøj lever videre i bedste velgående i mærket, der fokuserer på at lave tøj, som giver den maksimale frihed for bevægelse og komfort. Det er denne designmæssige grundighed og mikset mellem stil og funktionalitet, der gør mærket perfekt til enhver med eventyrblod i årene, hvad end det gælder de franske alper eller en gåtur langs stranden i blæsevejr. 

Stilen er minimalistisk, enkel og skandinavisk på tværs af T-shirts, jakker og sweatre i mørke eller monokrome farver. God pasform og komfort er i højsædet og tilsat et godt øje for lækre designmæssige detaljer.

Det er sportstøj, der ikke skriger fitness, og som derfor er let at gøre til en del af hverdagsgarderoben. Også hvis det bare er en varm sweater, en hue eller en T-shirt, man er på udkig efter. Den bløde æstetik bidrager til et afslappet udtryk, der passer godt ind i det nordiske udtryk.

Bæredygtighed med ideologisk stillingtagen

Mange tøjmærker har som mål at blive mere bæredygtige og nedsætte deres CO2-aftryk. Men for Houdini er bæredygtighed mere end bare et mål. Det er en grundlæggende del af hele deres forretningsplan, ja, deres identitet, og det har lige fra begyndelsen været en fast del af deres eksistensgrundlag. Derfor har brandet som mål at blive 100% bæredygtigt inden 2022 – et mål, de allerede er imponerende tæt på at nå eftersom deres vinterkollektioner nu består af 100% genanvendte, genanvendelige eller bionedbrydelige materialer.

Tøjet er ofte tilsat enkle print, der afspejler mærkets fokus på bæredygtighed. Så pak dig godt ind til vintervejrets luner og begivenheder med god samvittighed – både når det kommer til naturen og til din stil.