Katalog

Populære filtre
52 varer
eljackson
eljackson
eljackson·
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Barts: Den originale bandana

Det hele begyndte i 1986, på en strand i Saint-Tropez. Skaberen Bart Koene fik idéen til at beskytte hovedet mod solens stråler, med smarte, veldesignede stykker stof. Over mere en 30 år senere, og Barts er blevet synonym med kvalitets accessories. Ikke bare til solrige dage, men til beskyttelse mod sol, vind, sne og kulde.

Barts har fingeren på mode-pulsen. Fra første udkast til det endelige design. Firmaet designer accessories, bandanas, tørklæder, badetøj, huer og meget mere, der altid matcher tidens trends.

Hos Zalando har vi samlet et stærkt udvalg af de nyeste kollektioner, samt firmaets mest ikoniske og tidløse accessories. Fra Barts hovedkontor i Amsterdam og direkte hjem til dig.

Udtryk dig selv med spændende farver

Hvad end din garderobe oser af farverige designs, eller du er på jagt efter et sprudlende statement piece, så finder du her det perfekte match til alle sæsoner. Fra varme huer i den blødeste uld, til iøjnefaldende badetøj. Barts designer et unikt udvalg af funktionelle og moderigtige accessories til voksne, børn og babyer. Hele familien kan matche, eller udtrykke hver enkelt persons individualitet.

Kollektionerne finder inspiration fra hele verden. Deres designere henter farveinspirationer fra ikoniske og farverige feriesteder, og kombinerer dem med en cool urban kant.

Gå på opdagelse i farverige prints, finurlige blomster mønstre og usædvanlige colour block kombinationer. Brandet har noget for alle, og vi har samlet et stærkt udvalg lige her hos Zalando.

Tag marguerit-ruten med Barts

Firmaets kollektioner oser af overskud og har en ubesværet lethed over sig. Dette kommer fra deres stærke design, men også deres unikke evne til at designe funktionelle accessories i lette, slidstærke og åndbare materialer. Dette brand sikrer, at praktisk aldrig mere er kedeligt.

Der er ingen smalle steder, derfor kan det tage dem årevis at designe nye designs. Det er tydeligt at mærke, at de går den ekstra mil for at kunne give dig accessories, tøj og tilbehør, der ikke kun holder en enkelt sæson. Med Barts har du items i hånden der går fra moderne til vintage, og er med dig på mange eventyr ud i fremtiden.

Den cool kant som alle deres produkter og accessories har, er nem at integrere i enhver garderobe. Kombiner dine yndlingssko og jeans med deres farverige huer og halstørklæder for et look, der passer til både arbejde og aftener med vennerne. Giv dit look et pift af friske farver og ungdommelig energi med hatte og pandebånd i pangfarver og seje mønstre.