Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Køn
Alder
Pris
Materiale
270 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Børneskoene fra Froddo er bare ikke til at stå for. De fine farvekombinationer og de smarte designs giver dit barns outfit et frisk pust og masser af personlighed. Fodtøjet findes i mange forskellige modeller, der er velegnede til både drenge og piger. Det sorte udvalg af kvalitetssko og –støvler indeholder forskellige former for sneakers, sandaler, støvler og vintersko.

Børnesko til al slags vejr

De fine fodbeklædninger fra Froddo er fremstillet i lækre, hårdføre kvalitetsmaterialer som læder og nubuck, der gør skoene ekstra slidstærke og giver børnene rig mulighed for at løbe og lege udenfor. Kollektionen består af mange forskellige typer fodtøj i en bred vifte af farvetoner. Der er mange nuancer af lyserød og rød til dem, der ønsker det, mens der ligeledes er mange modeller i blålige og grønne farver. Er du i stedet på udkig efter neutrale farver som sort, brun eller grå, er der også masser af modeller at vælge imellem her. Størrelserne varierer og findes helt ned i størrelser, som passer de mindste børn.

Flotte farver og lækker kvalitet

Det kan være svært at finde de helt rigtige vinterstøvler til dit barn, som holder kulden ude og samtidigt holder tæerne varme her i vintermånederne, hvor vinden virkelig blæser. Vinterstøvlerne fra Froddo er foret med kraftigt for af uld i sålen og i siderne og læderet på støvlens overflade gør dem yderst velegnede til vinterens vejr – også de dage, hvor havens grønne græs er dækket til med hvidt sne. De varme støvler findes i mange forskellige farver, som giver dig og dit barn rig mulighed for at vælge lige præcis den farve, som passer til jeres af barnets overtøj. Den lysegrå støvle er så fin og neutral, hvilket gør at den passer til stort set alt slags overtøj.

Inspiration