Katalog

545 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Lad dig forføre af strømlinede silhuetter og modige designs. Gestuz er eksperter i at balancere mellem det elegante og det underspillede i form af casual og iøjnefaldende silhuetter, der understreger den chikke og markante stil. Stilen er sikker, modig og eftertragtet af Gestuz-pigen, der hviler i sig selv. Hun er moderne med en moderne tilgang til sammenspillet mellem det formelle og anderledes.

Gestuz - Skandinavien når det er bedst

Brandet henvender sig både til drømmeren og realisten. Gestuz har en enestående tilgang til den skandinaviske enkelthed, som de gang på gang integrerer i deres kollektioner. Hver sæson lancerer brandet en cool stil præget af sofistikerede ready-to-wear items, du kan bruge i et hav af fede styles. De smukke materialer og overraskende detaljer giver dig en sikker stil og sætter tøjkrisen på et minimum hver eneste dag. Brandet er fortaler for en afslappet og iøjnefaldende æstetik, der diskret og ubesværet fremhæver sensualiteten hos den moderne kvinde.

Få en ny stil hver dag

De mange ready-to-wear items giver et stort frirum til at lave nye styles hver dag. Match en af brandets fede strikpullovere, skjortebluser eller T-shirts med et par casual jeans til hverdag. Brandet byder på masser af fede bluser perfekt til kontoret, hvor det ikke kræver fuldt jakkesæt hver dag. Flotte lag-på-lag detaljer og høje halse understreger den æstetik, som Gestuz gang på gang integrerer i deres kollektioner. Opnå en personlig stil med de unikke items i samspil med dine accessories og skab forskellige looks hver dag. Hver sæson indfanger brandet de tenderende farver og designs. Lad dig inspirere af den dragende og eftertragtede Gestuz-stil.

Inspiration

Personlig stil med Gestuz

Underspillet, afslappet chic og skarpe deltajer beskriver det danske mærke Gestuz. Deres kollektioner består af feminine styles med statement deltajer og print, der kan bruges til at skabe lige præcis den stil, du ønsker. Gå på opdagelse i vores sortiment fra Gestuz, hvor du finder flotte kjoler, nederdele, strik og bluser, der kan blive din næste garderobefavorit.

Gestuz – underspillet og elegant mode

I vores udvalg fra Gestuz finder du stilsikre items til enhver anledning, hvor de twister den klassiske skandinaviske mode ved at bruge sæsonens tendenser. Til hverdag vil en a-formet nederdel kombineret med en blød strik være det perfekt outfit til arbejde. Skal du videre i byen efter arbejde, så skift striktrøjen ud med en fin silke bluse eller skjorte. Det handler om at balancere kontrasten mellem formel og afslappet stil for det perfekte skandinaviske outfit med et touch af Gestuz.

Gestuzs kollektioner er designet til den moderne kvinde, der både er fantasifuld og en realist. Hun balancerer kontrasterne ved at mikse feminine styles og klassiske linjer. Gestuz har et strejf af ubesværet lethed, der skaber en skandinavisk og underspillet stil. I vores udvalg fra Gestuz finder du kjoler i flere forskellige afskygninger, mønstre og farver. Måske du ønsker at prøve kræfter med en kjole i subtilt blomsterprint? Ellers finder du klassiske sorte kjoler i forskellige modeller, så du kan finde den perfekte sorte kjole til din personlige stil. Dyk ned i vores sortiment fra Gestuz og find netop det item, der passer bedst til dig og din stil.