Katalog

393 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

For mange er Buffalo lig med plateausko og halvfemser stil – det er dog langt fra virkeligheden for dette brand i dag. De har gjort et stærkt comeback med deres stilede kollektioner, der formår at bygge på modens trends og tendenser.

Dette brand er unikt i alle henseender. De er ikke bange for at tage chancer med deres styles, og oftest følger de ikke bare moden – de skaber den! Læn dig tilbage, og lad dig forføre af dette innovative og frembrusende brand, der altid ligger inde med stilede bud på, hvordan dit look skal se ud.

Vær med på modebeatet med Buffalo

Alle de lækre designs fra Buffalo er fyldt med personlighed, og du kan være sikker på, at du vil blive bemærket for din gode stil. Browse igennem de mange forskellige skomodeller, der klæder både mænd, kvinder og børn på.

De har især høstet begejstring for deres store udvalg af stiletter, som enhver kvinde burde have stående i hendes skoskab. De er stilede, feminine og altid designet med en lækker kant. Smid et par af de sølvfarvede stiletter på til et par jeans og en top – et look, der ikke fejler!

Men i dag er Buffalo meget mere end bare sko! Du finder også smukke tasker til kvinderne, og lækkert undertøj til herrerne. Man kan i sandhed sige, at dette brand spænder vidt. Hop igennem de store kollektioner, der gemmer på lækre styles til dig, der er på jagt efter et look, som er lidt ud over det sædvanlige.

Guld, sølv og meget mere. Dette unikke brand giver din garderobe et velfortjent pift. Hop med på moden, og lad Buffalo diktere dit næste look. Du finder hele sortimentet online på Zalando.dk.

Dette er måske noget for dig

Buffalo – højden der aldrig går af mode

Buffalo er et solidt brand, der for alvor gjorde sit indtog i modeveredenen i 90'erne. Det gjorde de med modige, innovative designs og en gennemgående, lækker kvalitet. Og nu gør brandet et massivt comeback med dette alsidige, gennemarbejdede og vellykkede sortiment. Buffalo beviser her at de i sandhed mestrer en lang række forskellige genrer inden for modeverdenen. De lader sig bestemt ikke indskrænke og begrænse til én enkelt stil, nej, de vil eksperimentere med det hele. Det betyder, at sortimentet tæller mere end 400 varer, og at du kan finde alt fra panties til plateausko og pumps. Fællesnævneren i dette katalog må være den modighed, der ligger bag designene. Buffalo vil have deres egen stil, og det må man sige, at de har formået at skabe sig. Der hvor de for alvor har skabt en unik og særegen stil må siges at være i deres fodtøj. De højhælede pumps, de højhælede sandaler, og deres sneakers udmærker sig i særdeleshed ved vilde former og ekstreme farver. Mest iøjnefaldende er givetvis deres høje sneakermodel, som er udarbejdet i et design så futuristisk og vildt, at det svært kan beskrives. Ord rækker ikke til at beskrive dem, så tag et kig i sortimentet. Er du til det vildeste af det vildeste når det kommer til design, så vil du givetvis kunne lide dem! Dermed ikke sagt at hele sortimentet er ekstremt og vildt. Her er også pæne, mere modne og anstændige designs imellem. For Buffalo behersker ikke kun mange forskellige kategorier, men også mange forskellige stilarter.

Buffalo - Innovative designs og 90'er tendenser

Buffalo har styr på mode, og det beviser de i sandhed med denne spændstige kollektion af lækkert tøj. Her er alt fra fodtøj til undertøj, bikinier og kjoler til både mænd, kvinder og børn - ingen skal snydes for lækkert tøj fra Buffalo. Der er meget få brands, der mestrer at designe tøj i så mange forskellige kategorier og stile, som Buffalo gør det. Som eksempel kan man tage deres tasker til damer, hvor de både har feminine shoppingbags i imiteret læder på den ene side, og på den anden hånd har sorte skuldertasker i læder med frynser, der kombinerer det feminine med rå bikerattitude. På Zalando.dk har vi samlet alt det bedste fra Buffalo, så hvis du kan lide eksperimenterende og innovativ mode, så er der sikkert noget for dig lige her på siden.