Katalog

58 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Store, strikkede huer og halstørklæder er praktiske og moderigtige til mange ting, men hos Buff går man andre veje. Her kendetegnes produkterne nemlig ved deres slanke looks, som ikke fylder meget, men som derimod bidrager med komfort og optimal beskyttelse. Det er outdoor-tilbehør fra den mest funktionelle side.

Kulden bliver aldrig et problem med Buff

Man har valgt en umiddelbar simpel løsning, for tørklæderne fra Buff er formet som rør, så der ikke siver luft ind mellem upraktiske sprækker. Det betyder, at man har en hoved- og halsbeklædning, som totalt dækker og lukker af for vind. Selve grunddesignet er enkelt, men det kan styles og sættes på et hav af måder, da man kan sno det og trække det op og ned efter behov. Dermed kan tørklæderne også anvendes i alle sæsonerne; det er blot at justere og trække ned i varme temperaturer samt trække op og beskytte mund og næse i kulde og blæst.

Tilbehør med tekniske features

Det er helt særlige og veludvalgte tekstiler, som Buff anvender til sine attraktive kollektioner. Det er nemlig åndbare og svedtransporterende materialer, som samtidig ikke binder lugt til sig. Derudover tørrer tekstilerne hurtigt, hvilket er praktisk, hvis det har regnet, eller hvis man sveder meget. De rørformede designs er yderligere et multifunktionelt aspekt, som gør tørklæderne uundværlige og alsidige. Læg dertil vindtæthed samt sømløse syninger, og man mærker alle de fordele, som disse kollektioner indeholder. Merinould, økologisk bomuld, fleece og bløde mikrofibre er også en del af processerne. Så undgå at fryse, når det går løs i det fri!

Hold øje med

Dametøj Vinterfrakker

Tasker Accessories Tørklæder Sjaler Damer

Sport Fleecejakker Herrer

Tubehalstørklæder Herrer

Sport Børnehuer