For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra Buff

Mærke
Pris
97
97
199
199
krkr

24 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Bliv en del af det tiltagende kult-fænomen med huer, hatte og halsedisser fra Buff. Det rå udstyr er populært af den simple årsag, at det bare er dét sjovere at være udendørs, når man ikke fryser. Brandet er for dig, som ikke kan få nok af naturens smukke omgivelser og udfordrende landskab. De fede items fås i mange flotte farver og mønstre.

Gør turen enkel med Buff

Brandet er som skabt til den aktive livsstil. Det kan inkludere alt fra vandring i bjergene til den hyggelige gåtur. Det er en god idé at pakke sig godt ind, når man skal udendørs i de kolde måneder. Men det kan blive et irritationsmoment at tage både stor strik, tykke uldsokker og stort halstørklæde på, når man skal ud og bevæge sig. Med Buff får du enkle, men praktiske items til turen, som ikke generer huden, men holder kulden ude. De fede designs er ideelle på skiferien, hvor der er fart på ned af pisterne. De lette halsedisser holder sne, kulde og smådyr ude, så du kan koncentrere dig om turen ned.

Huer, caps og halsedisser til ferien

De fede designs giver dit skilook et cool og professionelt udseende. Vælg en farve og et mønster, der passer til dit skitøj, så du opnår en rød tråd. Har du i forvejen etfarverigt sæt, kan du med fordel vælge et af de neutrale designs. De seje caps er ideelle til sommerferien. Særligt til den aktive ferie er brandet et godt valg. Har du Buff caps med på tennisbanen kan du ugeneret af solen koncentrere dig om at spille. De flotte, farverige pandebånd er ideelle til løbeturen. De holder sved væk, mens de holder ørerne varme og håret på plads. Når du vælger Buff går du ikke ned på dit sportsudstyr. Vi har sammensat et udvalg for dig her på Zalando.dk.

Hold øje med

Dametøj Vinterfrakker

Tasker Accessories Tørklæder Sjaler Damer

Sport Fleecejakker Herrer

Tubehalstørklæder Herrer

Sport Børnehuer