Katalog

Populære filtre
373 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Smart skodesign & tysk kvalitetshåndværk med Ara

Ara er et tysk, familieejet skomærke, som har mere end 60 år på bagen. Deres fodtøj er kendt for at kombinere den højeste kvalitet med en blanding af cool design og den perfekte pasform – for ikke at nævne komfort! 

Eventyrlig komfort

Deres detaljerede design handler nemlig ikke kun om at gøre skoen eller støvlens udseende lækkert. Det handler lige så meget om, at hvert enkelt design sikrer sig, at skoen tilpasser sig foden. Der er ingen grund til at hugge en hæl eller klippe en tå a la Askepot her. Det ikke er din fod, der smertefuldt skal tilpasse sig skoen. I stedet får du den perfekte sko, hvor din komfort er førsteprioritet — heldigvis er den ikke af glas.

Brandet har udviklet en række funktionelle elementer som f.eks. stødabsorberende såle og materialer med en helt fantastisk åndbarhed, som giver dig en overlegen komfort. Med sko fra Ara skal man ikke bekymre sig om sit fodtøj, men blot træde ned og nyde følelsen af behagelig bevægelighed. 

Klassiske sko- og støvledesigns med moderne twists

Som familievirksomhed går Ara meget op i at leve op til deres ansvar, både når det kommer til miljøet, materialevalg og produktion, men også i forhold til de mennesker, de arbejder for og med. Det er vigtigt for dem at stå til ansvar for deres ansatte, forhandlere og ikke mindst for deres kunder. Der er en følelse af at være en del af familien. 

Vi er vilde med, at mærket går så meget op i at skabe fodtøj i smart design med den højeste komfort. Du kan blandt andet finde en moderne version af snørestøvlen – tænk Det Lille Hus på Prærien anno 2020, en bikerstøvle med mønster eller i velour med lækkert print. Det er deres store passion at fremstille sko, der passer til deres kunder, når det kommer til pasform, design og funktionalitet. Her er man godt klar over, at vi alle ønsker den bedste kvalitet, og de sætter en stor ære i at levere kvalitet på samtlige punkter. 

Med Ara får du sko, der er en perfekt blanding af det moderne og det tidløse. Fodtøj herfra går aldrig af mode, men de er heller ikke kedelige. Kollektionerne byder på noget for enhver smag, da brandet altid forsøger at have så mange forskellige skomodeller repræsenteret så muligt, så du kan finde lige dén sko, du mangler. Win!