Katalog

Populære filtre
147 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Skandinavisk mode til børn og unge fra danske Grunt

Dette brand er etableret i hjertet af Danmark med en vision om at skabe veldesignet skandinavisk mode til familiens mindste modeentusiaster. Deres kollektioner er skabt med inspiration fra unge mennesker, der elsker komfortable, tidløse og moderne designs. Hos Zalando finder du altid et stort udvalg af Grunts mest populære designs samt deres nyeste kollektioner.

Designet bærer præg af deres skandinaviske rødder. Linjerne er rene, og de skarpe silhuetter komplimenteres af klassiske farvekombinationer med subtile detaljer. Du kan nemt sammensætte et fuldt look eller mikse og matche enkelte items med resten af børnenes favoritter.

Kvaliteten og komforten er altid i højsædet. Børn skal have rum til fri bevægelse, hvorfor tøjets materialer er slidstærke og åndbare, så der ikke er nogen begrænsninger for fantasi og nye påfund. Hos Zalando brænder vi for mode, der understøtter det individuelle udtryk, hvorfor vi er stolte af at have Grunt som en del af vores sortiment af børnetøj.

Shop tøj fra Grunt til både hverdag og fest

Er du på jagt efter alsidige trøjer og T-shirts til hverdagsgarderoben, eller skal der sammensættes et cool festlook? Du finder det hele hos Grunt. Stilen er farverig og enkel, hvilket gør det nemt at mikse og matche deres styles. Selv hvis du ikke er på jagt efter et fuldt outfit, kan du nemt style barnets yndlingsjeans med de farverige overdele, og opnå et look, der går direkte fra skole til fest. Til dagene på sofaen med familien vil børnene elske de veldesignede sweatpants med matchende overdele. Designet er skarpt, så selv om vennerne kommer uanmeldt på besøg, er der i deres afslapningstøj ingen grund til tøjskift.

Det er tydeligt at mærke, at der ligger en dyb passion bag dette brand. Tøj fra Grunt er designet med øje for tidens trends og er altid inspireret af den simple skandinaviske designtradition.

Giv dine teenagere et boost at selvtillid

Teenageårene er fyldt med nye oplevelser og stor omskiftelighed. Hvis familiens teenager skifter stil på daglig basis, er der ingen grund bekymring om en overfyldt garderobe.

De simple styles fra Grunt er den perfekte base for individuelle udtryk og masser af personlighed. De afdæmpede farver komplimenteres ubesværet af farverige indslag, streetwear accessories eller T-shirts med barnets yndlingsband. Lad dem skabe deres egen stil, også når den skifter ofte.

Hvis du leder efter tøj i bæredygtige og økologiske materialer, skal du gå efter items fra Grunts ’Ourganic’-serier. De er spækket med økologiske, innovative- og genanvendte fibre såsom genbrugt PET-plast.