Katalog

Populære filtre
brands
Farve
prices
Kollektion
shipped_by_zalando
107 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

G-SHOCK – et action-ur til sande eventyrer

Japansk innovativ teknologi direkte rundt om armen i form af G-SHOCK, din fremtidspejling på farten, så aftaler kan overholdes, og tiden udnyttes optimalt. I en verden, hvor smartphones tager over, lever asiatisk topdesign videre. Takket være futuristiske looks, der på alle måder er blevet kult og ikke slipper ungdommens håndled igen.

Det er en chokerende fed følelse. Dit nye ur er så meget mere end blot en tidsviser. Du får attitude med som omdrejningspunkt på din accessory, der på linje med et smykke, der skaber værdi for din personlige stil. Fyldige og kraftige urskiver og -ramme danner en mur mod omgivelserne. Perfekt til alle dine aktiviteter, hvor dit ur skal modstå elementerne, og du kan give dig fuldt ud – uden at skulle være øm over for dit G-SHOCK.

Du slipper ikke blikket fra din daglige følgesvend. Som et andet beskyttet monster er det ved din side døgnet rundt. Vild actionsport er ingen hindring. Du får ikke et guld- og diamant-ur, men et vaskeægte sportsur, der kan modstå dine krav. Så du frit kan give den gas med vished om japansk kvalitet og brudstyrke.

Dit ur er din guideline til sport og hverdag

G-SHOCK blev ikke skabt på en dag. Du får ur-ekspertise fra 1983, hvor de første modeller blev lanceret. Selve koncernen Casio blev dog grundlagt allerede i 1946, så du får elektronikkompetencer med årtiers erfaring, samt troværdighed, tillid og et gennemarbejdet DNA. Det er noget, du får med som sikkerhed og garanti fra det verdenskendte mærke.

Funktioner på stribe, der giver værdi hver eneste dag. Disse armbåndsure er spækket med features og uundværlige teknikaliteter. Brug de klassiske setups som ur, alarm og stopur til hverdag og forlad dig på ekstra funktioner, når du står på en bjergtop eller dykker ned mod havets bund. Uret er med dig hele vejen og giver løbende input og meningsfulde målinger.

Vejen til nye sportslige præstationer eller bare en fed gadget, der går perfekt i spænd med modens tendenser? Du får det, lige som du vil have det, med G-SHOCK og firmaets evne til både at bevare det traditionelle og se ud i fremtiden. Hvert et ur har sit eget stiludtryk, men samtidig er alle ure skabt ud fra samme røde tråd: kraftfuld beskyttelse, modstandsdygtighed og et rustikt fyldigt look.

Tag pulsen på din livsstil med G-SHOCK!

Analogt, digitalt eller begge dele? Du vælger selv, hvordan du vil se tiden an. Tag dit ur på til sport, da urene er bygget med stødabsorbering, som er perfekt til løbeture og andre sportsgrene, hvor der er hårde tryk fra underlagene. Eller dyk helt ned på 200 meters dybde med urets vandtæthed som din fulde gardering.

Militærfolk og elitesportsfolk, de ypperste inden for brancherne, har glæde af G-SHOCK under sport og øvelser. Helt perfekte forbilleder, når du selv står og skal indtage kloden med et indbygget kompas som ledetråd.

Skridttæller, højdemåler og LED-lys. Det er blot nogle af de få ting, som giver urene masser af værdi. Brug dem også som supplement til din smartphone. Du kan naturligvis parre enhederne via Bluetooth. G-SHOCK er mode og funktion i ét og samme ur.