Katalog

Populære filtre
3.206 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

HUGO er meget mere end Boss

Få tøjmærker er så ikoniske som tyske HUGO. Hvad end det gælder de legendarisk velskårne jakkesæt eller sko, skjorter, blazers, solbriller, T-shirts og bukser, er du sikret en skarp stil tilsat tyskernes velkendte øje for kvalitet.

Styles du trygt kan investere i 

Hvis der er ét ord, som identificerer HUGO, er det cool. Vi er vilde med det her brand og deres umiskendeligt gode øje for at designe tøj, der kombinerer et stilfuldt design med god pasform. Stilen er traditionel og tidløs – grænsende til det konservative. Det betyder også en stil, der aldrig går af mode og tøj som kvalitetsmæssigt kan tåle tidens tand.

Mærket har mange år på bagen, og det bevirker, at der hviler en vis perfektionisme over dét, de vil have og dét, deres tøj skal udtrykke. Det betyder også, at mærket har et solidt grundlag at eksperimentere ud fra og et æstetisk udtryk, som de kan præge i den ene eller anden retning i tråd med den til enhver tid gældende trend. 

HUGO er til dig, der er til det skarptskårne og cool, og som er af den overbevisning, at en velkurateret garderobe, bestående af et par vigtige basisfund, er vigtigere end et bugnende klædeskab. 

Tøjet er skabt ud fra værdier om kvalitet frem for kvantitet. Tidløst design frem for hastigt forglemmelige modetrends. En skarp, minimalistisk og enkel stil, der skærer alle unødvendige detaljer fra. Hvad end det er til kvinder eller til mænd, så er mærket garant for modeller, du vil komme til at holde af i mange år frem. Det er beviset på, at billigt ikke altid er bedst. 

Leg med kontrasterne i dit look

Der er altså masser at gå på opdagelse med i deres katalog, når du skal finde dit næste key piece. Forsøg dig med at sammensætte blazers med en luftig sommerkjole, eller tag en oversized sweatshirt eller hoodie over et par jakkesætsbukser for et herligt kontrastfuldt look, der tilføjer stramme detaljer til en ellers afslappet stil. 

En af kvaliteterne ved velsyet tøj er jo netop, at det løfter ethvert sæt fra ordinært til ekstraordinært. Og denne kvalitet kan du med fordel udnytte til at skabe interessante stilsammensætninger. En anden er komfort. For velsyet tøj ser ikke bare godt ud, når det sidder som det skal, det er også en afslappende oplevelse at have på. Derfor er HUGO perfekt til de dage, hvor du har brug for en ekstra dosis velvære.