Katalog

231 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det er skønt at have en taske, der er smart og som imødekommer vores behov for både rum og størrelse. Og når de samtidig er lavet i et eksklusivt design, så har vi fundet den perfekte taske. Denne kollektion byder på mange smarte tasker og accessories fra et eksklusivt og elsket brand, der formår at forene det praktiske med et fantastisk design.

Coccinelle - det glamourøse accessory

Det er mange vigtige elementer, en taske skal kunne opfylde, for at kunne leve op til vores behov. Dette eksklusive brand har formået at skabe smukke tasker med et gennemført look. De har forenet det praktiske med det fashionable, hvilket betyder at det ikke kun er tasker, men et perfekt accessory til en lang række moderigtige outfits. Deres designs er eksklusive og materialerne i fantastisk kvalitet, hvilket giver en følelse af luksus. Der er lagt vægt på selv de mindste detaljer, som er med til at gøre brandet til en af modeverdenens favoritter. Derfor er disse tasker et absolut must for dig, der elsker mode og som vil have en taske i et eksklusivt design.

Den lille og den rummelige

Når du skal have en taske drejer det sig dog ikke kun om design. Disse modeller er skabt til at være moderigtige og eksklusive, men bestemt også til at kunne dække din praktiske behov. Kollektionen fra Coccinelle byder på mange forskellige størrelser. Skal du i byen foretrækker du måske en lille og enkel model, der kan indeholde nogle småting, men pendler du kan det være en god ide med en rummelig model. De er designet med en masse praktiske små rum som forhindre dine ting i at rode rundt i tasken. Holde styr på dine nøgler, make-up og mobiltelefon, så du ikke risikerer, at nøglerne ridser din mobil eller din foundation bliver knust.

Inspiration