Katalog

26 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Arena tilbyder et varieret udvalg af badetøj til alle alder og køn, som ikke kan få nok af svømmedisciplinen. På grund af den gode kvalitet kan du bruge badetøj fra dette udsøgte brand igen og igen. Mange professionelle atleter sværger til italienske Arena, som blev grundlagt i 1973. Brandet har været populært lige siden og er i dag repræsenteret i 103 lande verden over.

Arena dækker alle behov

Brandet henvender sig til svømmere på alle niveauer, og med det alsidige sortiment dækker Arena alle behov i swimwear-kategorien. Sportsgiganterne indenfor svømning bruger flittigt brandets swimwear til både træning og konkurrencer, hvor funktion og design går trofast hånd i hånd. Modellerne kan dog bruges af professionelle såvel som amatører. Hvis du har set dig varm på en eller flere af de skønne modeller, er det bare med at gribe for sig af godterne. Badetøjet er nemlig en investering for både børn og voksne, som ofte eller jævnligt nyder godt af svømmedisciplinens goder. Det kan være i svømmehallen, på stranden eller i badeland med familien.

Meget mere end badedragter

Ved første øjekast er brandets hovedområde den funktionelle og designfokuserede badedragt. Men Arena har så meget mere i ærmet til den svømmeglade mand og kvinde. Du finder masser af forskellige badeshorts i fede farver til manden. Du finder både snævre og løsere modeller, så der er badebukser til ethvert behov. Som alternativ til badedragten tilbyder brandet bikinier til kvinder i samme gennemførte design og gode funktion. Sortimentet byder tilmed på modeller med humør og knald på farver og mønstre samtidig med, at du finder håndklæder, badehætter og badesandaler til svømmetasken. Find alt til din svømning blandt Arenas udsøgte sortiment her på Zalando.dk.

Dette er måske noget for dig