Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Sportsgrene
Pris
Materiale
Bæredygtighed
2.542 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det aktive liv kræver det bedste udstyr - og fritidstøj i topklasse, og er både funktionelt, komfortabelt og moderigtigt. Med de to V'er på ærmet eller skoen kan du yde dit optimale, og samtidig gøre det med stil. Hummel er som skabt til et aktivt liv, men er også et sikkert kort som et tilbagelænet og cool outfit, når der skal slappes af.

Sporty og cool med Hummel

En aktiv livsstil er god for din krop, men sindet skal selvfølgelig følge med. Derfor er vigtigt at du føler dig godt tilpas og ser godt ud, selvom det ikke er festen, men løbeturen, du klæder dig på til. Det er netop, hvad du får med Hummel, om du så er til gåturen på stranden, løbeturen gennem storbyen eller er håndbold- eller fodboldspiller på højt plan. Der er noget for enhver og samtidig får du et verdenskendt brand med en anerkendt og moderigtig stil, som sagtens kan matches med andet tøj i dagligdagen. Om det så er med lækre sneakers i retrostil, en T-shirt, der leverer komfort i rigtig god smag eller et par shorts til strandturen i sommervarmen.

Humlebien har en lang historie

Det er ikke uden grund at Hummel, der kendes enten ved den lille humlebi eller de to V'er, er et verdens største og mest anerkendte sportsbrand. I næsten hundrede år har mærket leveret udstyr til sportsudøvere på professionelt og privat plan. I de senere årtier har mærket også slået sig fast som et brand, der også gør sig på modescenen. Det startede med sko, og udviklede sig til en af de første moderne fodboldstøvler i 1923. Tøjkollektionerne kom til i 1969, og har siden leveret stilsikkert og lækkert tøj til sports- og fritidsbrug. Med firmaets relancering af klassikere fra halvfjerdserne, blev deres plads på modescenen slået fast sidst i halvfemserne.

Hold øje med

Hummel

Vi elsker Hummel fordi vi kan mærke, at de elsker os. Det danske sportsbrand har lagt sig ud med de helt tunge drenge på det internationale marked, og gang på gang tager de sejren med hjem. De elsker det aktive menneske og det kan mærkes. Deres ikoniske vinkler går igen i den sporty garderobe og den danske sportsgigant er efterhånden synonym med kvalitet og stil indenfor sportswear.

Hummel – Kvalitet og design i ét

Hummel har altid været et sportsbrand. De brænder for at skabe tøj til det aktive menneske, og de har gjort det med passion og vision gennem nærmest et århundrede. Sporten er det bankende hjerte der driver brandet, og ud over at levere kvalitetstøj til sportsfolk, er de også sponsorer for adskillige sportsklubber verden over. Med tæt på 100 års erfaring, er mærket ikke til at tage fejl af. Om du er nybegynder eller på eliteniveau, så har brandet det du skal bruge. Fra fodbold og crossfit til løb og yoga. Fra start til slut. Uanset om det er fodboldskoen du mangler eller den vandafvisende løbejakke.

Mærket har med deres lange erfaring raffineret produktionen af sportstøj til samtlige sportsgrene. Kvaliteten er indbygget i alt hvad de laver, og deres design er på forkant med moden. Så vil du ikke gå på kompromis med dit look når du er aktiv, så er Hummel mærket for dig. Du kan vælge enkelte pieces eller gå efter et fuldt matchende outfit. Fra sportstasken til undertøjet har de skabt et trendy alternativ til dig.