Katalog

Populære filtre
3.156 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det aktive liv kræver det bedste udstyr - og fritidstøj i topklasse, og er både funktionelt, komfortabelt og moderigtigt. Med de to V'er på ærmet eller skoen kan du yde dit optimale, og samtidig gøre det med stil. Hummel er som skabt til et aktivt liv, men er også et sikkert kort som et tilbagelænet og cool outfit, når der skal slappes af.

Sporty og cool med Hummel

En aktiv livsstil er god for din krop, men sindet skal selvfølgelig følge med. Derfor er vigtigt at du føler dig godt tilpas og ser godt ud, selvom det ikke er festen, men løbeturen, du klæder dig på til. Det er netop, hvad du får med Hummel, om du så er til gåturen på stranden, løbeturen gennem storbyen eller er håndbold- eller fodboldspiller på højt plan. Der er noget for enhver og samtidig får du et verdenskendt brand med en anerkendt og moderigtig stil, som sagtens kan matches med andet tøj i dagligdagen. Om det så er med lækre sneakers i retrostil, en T-shirt, der leverer komfort i rigtig god smag eller et par shorts til strandturen i sommervarmen.

Humlebien har en lang historie

Det er ikke uden grund at Hummel, der kendes enten ved den lille humlebi eller de to V'er, er et verdens største og mest anerkendte sportsbrand. I næsten hundrede år har mærket leveret udstyr til sportsudøvere på professionelt og privat plan. I de senere årtier har mærket også slået sig fast som et brand, der også gør sig på modescenen. Det startede med sko, og udviklede sig til en af de første moderne fodboldstøvler i 1923. Tøjkollektionerne kom til i 1969, og har siden leveret stilsikkert og lækkert tøj til sports- og fritidsbrug. Med firmaets relancering af klassikere fra halvfjerdserne, blev deres plads på modescenen slået fast sidst i halvfemserne.

Hold øje med

Hummel - Ikonisk design på alle måder

Det er få danske brands, der har efterladt samme imponerende aftryk på sportsverdenen som Hummel. De ikoniske vinkler har efterhånden prydet træningstøjet hos utallige danske atleter, så vel som endnu flere glade sportsentusiaster overalt i landet.

Det genkendelige logo er blevet synonymt med flot design, der gør det utrolig let at bevare ens gode stil både før, under og efter kampen. Det erfarne brand har nemlig igennem tiden skabt et hav af forskellige styles, som giver mulighed for at iklæde sig behageligt og stiligt sportstøj fra top til tå. Det er ikke altafgørende, om du elsker at spille håndbold med vennerne, eller foretrækker en fredelig løbetur for dig selv, da Hummel har leveret slidstærke designs til snart enhver sportsgren.

Der er dog en rød tråd, der går igennem alle kollektioner, hvilket er intet mindre end en pålidelig og høj kvalitet. Optimal støtte, et komfortabelt fit og en behagelig åndbarhed er alle egenskaber, der er at finde i langt det meste af Hummels sportstøj.

Perfekt til fodboldbanen og meget mere

Hummel har igennem tiden produceret utallige fodboldtrøjer. Det er da også en sport, som de om nogen forstår at designe til. Med det sagt så er det langt fra den eneste sportsgren, som de har mestret til perfektion.

Det danske brand lever og ånder for aktive sportsentusiaster, hvad end de er professionelle atleter eller ej. Derfor har Hummel naturligvis også skabt et hav af funktionelt træningstøj, der kan bruges til alt lige fra lange timer i svømmehallen til en intens omgang crossfit. Den store alsidighed skyldes, at her er tale om et brand, der forstår sig på de specifikke behov, der findes i enhver sportsgren.

Denne forståelse er afspejlet i alt lige fra konstruktionen af tøjet til valget af materialer. Det er derfor, at du blandt andet kan finde bløde og sømløse funktionstrøjer, hvis elastiske egenskaber især gør dem velegnede til en fleksibel yogatime. Hvorimod de lette og bløde træningsbukser ligeså let kan bruges til motion såvel som til afslapning i fritiden, hvilket må siges at være alsidighed i særklasse.

God stil i børnehøjde

Det er ikke kun de voksne, som kan nyde godt af Hummels mange fremragende kollektioner. Det historiske brand leverer nemlig deres kvalitetssikre designs til både små og store. Hos Zalando kan du let gå på opdagelse i et varieret udvalg af brandets behagelige sports- og fritidstøj, hvor størrelserne spænder vidt fra små babyer til unge teenagere.

Du kan altid være sikker på, at den samme velkendte kvalitet også vil gå igen i alt børnetøjet. Enhver style er designet til den specifikke aldersgruppe, så ethvert barn kan være sikker på at finde en pasform, der passer perfekt til dem. Der er dermed gode muligheder for at iklæde din lille i komfortabelt sportstøj, der garanterer dem en utrolig bevægelsesfrihed.

Tag din yngste i hånden og besøg os hos Zalando, hvor i kan finde lige præcis de designs, som ikke blot passer til deres foretrukne sport, men naturligvis også deres helt personlige smag. Hummels børnetøj giver masser af plads til at udfolde sig og lege præcis så vildt, som man kan. Det i sig selv er god stil.