Katalog

Populære filtre
745 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

En pioner inden for international fashion som ellers normalt er svær at begå sig i. Men DKNY har slået rødder og vist sit værd takket være sit øje for tidens trends kombineret med egne stilretninger. Donna Karan er foregangskvinden bag, som på alle måder har ramt et modemæssigt højdepunkt, der løftes til nye niveauer med hver kollektion.

DKNY i garderoben gør alting godt!

Hun har styr på sagerne med sine stilrene, men til tider også kontrastfulde kollektioner. Karan har nemlig en forkærlighed til både helfarver fra den komplette skala, men også for prints, detaljer og kulørte finesser. Alt dette afspejler til fulde mærkets lokation i New York, hvorfra designerne bruger energien og pulsen i kollektionerne. Hvad enten man er til pizza eller kaviar, party eller hverdag, limousine eller taxa eller noget af det hele, så byder DKNY på noget til både hverdag og fest. Det er lige fra street-looks til dullede parties samt alt i tilbehør og fodtøj i samme høje kvalitet.

Giv dit look en kærlig hånd fra NY

Der er stil og elegance over sagerne, når der står DKNY på din label, hvad enten det drejer sig om tasker, sko eller tøj. Mærket er garant for hele pakken af alle de lækre ting, som kvinder elsker, og man er garanteret skarphed og personlige linjer hele vejen igennem. Donna Karan kickstarter din dag med sine metropole looks, så du føler, at vejen går forbi Manhattan til daglig. Iklæd dig komplette looks eller miks statement-stykker fra Karans hånd sammen med genbrugsguld eller secondhand tøj, for tiden er moden til at mikse vintage og moderne!

Inspiration

DKNY – Designer sko og accessories der holder

Leder du efter tøj, sko eller tasker fra et suverænt og elsket high-end brand, så kan du her finde et godt sortiment af det hele fra DKNY. Det kendte brand er inspireret af New York’s urban look og natteliv. Derfor har det ofte en perfekt balance mellem det klassiske og sofistikerede, men formår at bringe noget af det rå street look ind i en lang række af deres design. Så om du finder dig bedst tilpas i Manhattens glamourøse byliv eller er du mere til street looket, så finder du en masse godt designertøj til begge looks her på siden. Om du er til smarte sneakers eller høje hæle, kan du få det perfekte par sko i dette udvalg. DKNY har mange flotte stilletter, der varierer i både højde og i farvevalg. De passer fantastisk godt sammen med blandt andet cocktailkjoler eller en elegant buksedragt. Er du mere til sneakers, kan du få mange modeller med et cool look, og er du mere til et par feminin sneakers, findes de også med kilehæl. Der er meget smart tøj til det perfekte outfit i udvalget fra DKNY uanset, hvilken stil du har. Det er din mulighed for at udtrykke din personlighed med eksklusivt tøj inspireret af en af de mest elskede storbyer i verden.

Smart urbandesign, der kan sammensættes på mange måder

Elsker du looket fra storbyen, så er det meget mere at hente fra DKNY. Skal du bruge et smart sæt til jobbet eller et elegant outfit til en fest, er der rigeligt at vælge imellem fra dette populære brand. Det er ikke kun kjoler og stilletter, du kan finde i udvalget, men også en masse smarte accessories. Leder du f.eks. efter en smart taske til at fuldende dit look, finder du en masse smarte modeller fra dette eksklusive brand. De findes i forskellige størrelser med et eller flere rum, og kan fås i udgaver med og uden stropper. Hos Zalando.dk har vi hjemkøbt modeller i forskellige farver, så du har en mulighed for at finde den helt perfekte taske til dit nye outfit. Ønsker du en varm jakke til de kølige dage, så er der mange muligheder her også. De strækker sig fra de varme modeller til de meget elegante, så om du er på udkig efter det ene eller andet, har du muligheden for at finde den helt rigtige her på Zalando.dk’s webshop. I sortimentet af sko er der sko til både sommer og vinter, og du kan finde tøj til hele året i kollektionerne fra DKNY.