Katalog

Populære filtre
517 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Robuste og elegante Dr. Martens støvler

De britiske minearbejdere sværgede til Dr. Martens, ikke blot fordi det var et britisk mærke, men også fordi det var god, robust kvalitet man kunne regne med. Disse kvaliteter kendetegner stadig Dr. Martens, selv om en del af produktionen i dag sker udenfor Storbritannien.

Dr. Martens har gennem årtier været et ledende brand når det kommer til fodtøj, så naturligvis sælger vi også Dr. Martens støvler, som vi har samlet her. Så kan du nemmere danne dig et overblik over de forskellige designs og formgivninger.

Meget mere end sorte og brune støvler finder du blandt Dr. Martens støvler i dag. Der er både sprælske farver og mønstre at vælge mellem og de kan findes her hos Zalando. Støvler skal jo ikke bare være behagelige og holdbare, de skulle også gerne se godt ud. Men typisk finder du stadig Dr. Martens klassiske, gule syning på sko og støvler.

Her er støvlerne til både vandreture, hverdag og fest

Dr. Martens støvler er ikke bare fremstillet som vandrestøvler til mere barsk terræn, som du kan have glæde af længe, men også som støvler der giver en god komfort og støtte, som er vigtigt, særligt når terrænet måske ikke er helt jævnt.

Dr. Martens støvler er også, med sine gode komfort og holdbarhed, rigtigt gode at bruge til hverdagsbrug. Selv et jakkesæt kan matche fint med de rigtige Dr. Martens støvler, ligesom de passer til det meste anden påklædning.

Men i sortimentet finder du også Dr. Martens støvler som passer perfekt til en aften i byen, enten lidt lettere støvler, eller støvler med lidt mere spræl i design og farver, som kan matches til din øvrige garderobe, så det bliver præcis som du har lyst til dit outfit skal se ud. Sødt, eller måske mere grunge stil. Dr. Martens har til begge looks.

Naturligvis også med tanke for miljøet

Ligesom der er sket store omvæltninger i de britiske miner, så har Dr. Martens støvler også udviklet sig og fulgt med tiden. Det betyder naturligvis også at man ser på at gøre råvarer og produktion så miljøvenlig som overhovedet muligt, som er et område hvor udviklingen i disse år går stærkt.

Læderet som benyttes, kommer i stigende grad fra miljømæssig ansvarlig læderproduktion, med henblik på at minimere denne vigtige råvares påvirkning på vores allesammens jord og miljø, så vi ikke bare får holdbare støvler, men også en holdbar verden at bruge dem i.

Man følger kravene fastsat af Leather Working Group og dikterer blandt andet at et produkt ikke må være fremstillet af læder der blot er fra certificerede kilder og andet læder. Det skal alt sammen være fra certificerede leverandører, før det må bære gruppens mærkning.

Pas godt på dine Dr. Martens støvler, så passer de godt på dig

Når du køber dine nye Dr. Martens støvler, så gør dig selv en tjeneste og start med at sætte dig ind i netop dine støvlers vedligeholdelseskrav og tips. Hvis du giver dine sko den rigtige behandling, allerede inden du tager dem i brug, vil du kunne få så meget mere glæde og fornøjelse ud af dem.

Tænk også på den rigtige opbevaring, enten hvis du en årstid ikke bruger dem, eller blot hvis du kommer hjem efter en gåtur i sne eller regn. Sne kan indeholde risiko for salt og det er ikke noget læder ligefrem skriger efter at få på sig. Den rigtige behandling i rette tid, kan sikre dig lang tids fornøjelse med dine Dr. Martens støvler.

Husk også at du kan skifte sålen inden i dine Dr. Martens støvler, noget som bestemt også kan forlænge og endda forbedre din oplevelse af dine nye Dr. Martens støvler.