Katalog

Populære filtre
943 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

ASICS - til sport & hverdag

Der står ASICS på det meste, og nu kan der også stå det på dine sports-items, for hvem kan leve uden en garderobe med fritidstøj? Sportstræning eller almindelig hverdag og afslapning – dette asiatiske favoritmærke dækker dig ind til det hele. Her kan du lade energien syde og adrenalinen pumpe, samt lade tøjet gøre arbejdet med at skabe komfort.

Et sportsmærke, man ikke vil undvære

Sport er fedt på mange måder. Det er først og fremmest afstressende, og samtidig giver det fornyet energi. Følelsen og motivationen bliver dog endnu større, når man er iklædt det rette look. Det hjælper ASICS dig med, da mærket sender dig ud på løbeture, cykelture, træning i fitnesscentret og mange andre steder i over- og underdele med top-funktionalitet. Erfaringer fra de helt store scener bruges naturligvis i kollektionerne, så du kan nyde godt af åndbarhed, pasformer og generel beskyttelse i hver en årstid. Det gælder lige fra tøj med UV-beskyttelse til vandtætte membraner, svedabsorbering og lignende innovationer.

En åbenbaring i sportens verden

Japanske ASICS har gjort en kæmpe forskel inden for sportens verden, hvor det er blevet til mange medaljer. Man er også med på begynderniveau, hvor mærket hjælper med et skub bagi, hvis man har svært ved at komme afsted til sport. Når først tøj, sko og tilbehør ligger klar derhjemme på stolen, så er det blot at nyde de veludviklede tekstiler samt at gøre brug af dem. Dynamiske og futuristiske designs er en del fast del af kollektionerne. Så lad din aktive livsstil udfolde sig i asiatisk sportswear med over 68 års ekspertise.

Oplev også

ASICS

Du har set det et hav af gange før, og du bruger det måske selv. Det er nemlig ikke utænkeligt, for ASICS er et verdensmærke med dimensioner. De færreste kan konkurrere med mærkets produktpalet, resurser og sponsorater, men nu kan du konkurrere samt udfordre dig selv eller andre, når du har lyst. Dette japanske mærke er nemlig klar til at klæde dig på til alle livets aktive timer med alt inden for sportstøj, fodtøj og tilbehør. Du vil hurtigt opdage, at produkterne også er komfortable at have på, når du slapper af, hvilket er værdsat blandt mange. Kollektionerne er nemlig også perfekte til afslapning på alle planer, da tøjet sidder så godt. Dermed får du et sportsmærke, som rummer alle facetter i både hverdag, weekend og ferier. Tøv ikke med at bruge mærket til det hele, for nydelse og veldesignede pasformer kan man aldrig få nok af!

Alt går din vej med ASICS

Man kommer ikke udenom populariteten. ASICS er attraktivt på alle måder, hvor både hverdagens fans samt professionelt sponsorerede atleter holder fanen højt. Kvaliteten er i top i form af innovativt udviklede materialer, som har en særlig virkning på kroppen. Ord som åndbarhed, svedabsorbering, sømløse syninger, ergonomi og velsyede pasformer beskriver mærket til perfektion. Ikke nok med at tøj, sko og tilbehør sidder perfekt og arbejder optimalt på kroppen, når den er aktiv, designstilen er også lige i øjet, hvor det markante logo er fællesnævneren. Derudover anvender man generelt mange farver, som klæder den urbane og sporty designstil rigtig godt.