Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Multipack
1.559 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Gant blev grundlagt i 1949 af den russiskfødte skrædder Bernard Gantmacher. Han emigrerede til New York allerede i 1914, og efter næsten et halvt århundrede med arbejde hos store tøjkoncerner på Manhattan, besluttede han sig for at begynde på egen hånd. Gant's skjorter blev særligt populære iblandt mandlige amerikanske studerende i 60'erne, og blev typisk båret med åben krave og uden slips til daglig, men naturligvis med lukket krave og slips eller butterfly, når lejligheden dikterede det. Der er sket meget siden, både for brandet og for modekulturen generelt. Og Gant har på bedste vis formået at holde trit med tidens tendenser, men har lige siden begyndelsen fastholdt en stilren diskurs og bibeholdt de gode, traditionelle skrædderværdier. Det betyder, at tøjet fra dette brand er i en kvalitet, som ikke mange andre brands formår at lægge for dagen. Det fornemmes tydeligt på både finishen og følelsen af dette tøj, at der ligger godt. amerikansk skrædderhåndværk bag.

Gant - Autentisk, amerikansk skrædderkundskab

Du behøver ikke at have en bestemt stil, alder eller køn for at kunne finde noget lækkert tøj, der passer til dig i dette sortiment. For sortimentet byder på gedigent tøj til både mænd og kvinder, og i både traditionelle, vintage og mere moderne, ungdommelige stile. Dog er det alt sammen i samme, gode kvalitet, og så endda til priser, der er aldeles fordelagtige, taget den høje kvalitet og eksklusivitet i betragtning. Med dette sortiment kan du få lige præcis det, du står og mangler, for du finder både shorts, bluser, poloer, sko, trøjer, skjorter, kjoler og meget mere til måde mænd, kvinder og børn. På Zalando.dk har vi samlet et bredt udvalg af det lækreste kvalitetstøj fra Gant, og der er sikkert også noget, der vil falde i lige præcis din smag.

GANT - autentisk og klassisk design

Klassisk design må siges at være det, som kendetegner GANT. I deres kollektioner til både damer, herrer og børn finder du stilsikre elementer, der kan bruges i enhver garderobe og anledning. GANTs succes er båret frem af deres skjorter, der har været en sand favorit siden deres start. Mærket anses for at være foregangsmand inden for button-down skjorter, som er en tro ledsager i herregarderoben. Gå på opdagelse i vores udvalg fra GANT, hvor du finder skjorter i alle afskygninger og meget mere.

Klassisk stil med GANT

GANT formår at holde trit med tidens tendenser, selvom deres fokus er på klassiske og stilfulde linjer. De er tro mod de gode og traditionelle skrædderværdier. Derfor emmer GANTs kollektioner af god kvalitet, der specielt ses i udførelsen og materialerne. Du behøver ikke at have en bestemt stil for at holde af GANT, fordi kollektionerne er fyldt mede tidløse designs, der passer ind i mange garderober. Hop i en silkeblød striktrøje, der fås i sæsonens trendy farver eller i en mere klassisk tone. Ellers finder du naturligvis polo T-shirts til både damer, herrer og børn i farver, hvor du kan finde det rette match til din personlige stil.

GANT er meget mere end bare tøj. I vores udvalg finder du sko, der tager dit klassiske look til nye højder. Til kvinder finder du både sneakers og loafers. Sneakers kan bruges til at nedtone dit preppy look, hvor loafers sætter en streg under det. Du kan derfor selv forme dit outfit, som du ønsker det. Det samme gælder skoudvalget til herrer. Det handler om at skabe sammenhæng i dit outfit, hvor ens sko er prikken over i’et. Dyk ned i kollektionen og giv din garderobe en stilopdatering med nye elementer fra GANT.