Mode online

Populære filtre

Rå kvalitet med Caterpillar

Caterpillar er et brand, der kan det hele. Virksomheden har rødder i produktion af tungt maskineri, og deres merchandise tog uventet Europa med storm. I dag designer Caterpiller huer og handsker samt slidstærke støvler, der oser af ubesværet street style.

Brandet blev en uventet spiller på streetstyle-markedet, og hos Zalando er vi glade for, at de gjorde det. Deres items er produceret med samme kvalitet som deres maskineri, så du får tøj, der holder til alt, hvad du udsætter det for – naturligvis helt uden at gå på kompromis med tidens trends.

Praktisk og slidstærkt er ikke længere kedeligt. Brandets ikoniske T-shirts tager dig ubesværet fra fest til arbejde og videre ud til skaterparken med vennerne.

Caterpillar tøj holder til alle livets eventyr

Caterpillars tøj er utroligt slidstærkt og vellavet med kollektioner, der spænder vidt. Hvis du er på jagt efter de perfekte basis T-shirts, der binder garderoben sammen, så finder designs, der sørger for både stil og holdbarhed. Med branders lækre logo på brystet oser din hverdagsgarderobe af dedikation til komfort og streetstyle.

Du finder basisvarer i klassiske farver som grå, sort og hvid, men med et twist i det gennemtænkte design. Trøjernes afdæmpede baggrund komplimenterer brandets gule logo og fede grafikker, der resulterer i T-shirts og hættetrøjer, der skiller sig ud fra mængden.

Caterpiller er især kendt for deres støvler, der oprindeligt er designet til arbejdere på byggepladser med tungt maskineri. Deres støvler skulle altså beskytte fødder mod stød og slag, hvorfor de stadig er forstærkede med metal omkring tæerne. De har dog fået en gevaldig designoverhaling, så du nu kan finde vinter- og vandrestøvler, der både beskytter, varmer og komplimenterer din stil.

En verden af muligheder med Caterpillar

Nu kan du godt glæde dig til de koldere måneder. Når vinteren kommer snigende er der nemlig langt flere accessoires at lege med. Sammensæt Caterpillars bukser og T-shirts med deres lune strikkede huer og beskyttende støvler. Det er nemt at mikse og matche blandt brandets store udvalg, og da alt hvad de designer har samme streetstyle-inspireret silhuet, går det hele sammen.

Brandet kommer fra en verden af muligheder. Der er ikke andre, som kan bryste sig af at have bevæget sig fra design af tungt maskineri til at være essentiel på den europæiske streetstyle-scene.

I hverdagen kan du trygt placere elektronik og bøger i brandets seje rygsække, der er lige så slidstærke som resten af deres kollektion. Dine ting holdes sikre og tørre, så du kan koncentrere dig om at suge alle dagens indtryk og muligheder til dig.