Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
161 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Vi nyder at kunne bevæge os frit i naturen eller i storbyjunglen. Med tøj og støvler fra Hunter kan du nyde dine udendørs omgivelser uanset vejret. Selvom det skulle regne eller sne, kan du nyde den friske luft, uden at du eller dine små bliver våde. Nyd naturen når du vil.

Hunter - til dig der elsker en udendørs livsstil

Med Hunter er gummistøvler ikke længere bare gummistøvler. Lad dig inspirere til en praktisk stil, der samtidig er fashionabel og moderigtig. Deres kollektioner giver dig stilede bud på, hvordan du kan bevæge dig udenfor og nyde en regnvejrsdag uden at skulle gå på kompromis med din stil. Hop i et par af de klassiske sorte gummistøvler, og style dem med en grøn parka regnfrakke, der får dig til at emme af en urban og stilren attitude. Aldrig har praktisk været så stilet, som med dette brand. Kvalitet, stil og attitude hænger sammen i dette udvalg, der sætter fokus på en uundværlig skomodel i den danske garderobe.

Nyd vejret i farver og stil

Der er ingen, der har sagt, at man ikke kan se smart ud, bare fordi man gerne vil nyde sine udendørs omgivelser. Dette brand byder på en god variation af både støvler og jakker i forskellige modeller og farver. Eksempelvis kan du få gummistøvler med både kort og langt skaft. De findes i et stort udvalg af farver, og kollektionen byder på både feminine og kønsneutrale modeller. Skal du på skovtur eller hike, så kan du også finde en masse smarte tasker, som er nemme at tage med sig, når du skal udforske omgivelserne. Lad ikke vejret begrænse dig og dine udendørs aktiviteter, og begiv dig ud i det rigtige fodtøj og overtøj.

Inspiration