Katalog

313 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Børns fødder er naturligvis genetisk bestemt, men når først den bette er ude af mors mave, så starter de små fusser for alvor med at vokse. Tiden går hurtig, så det gælder om at få taget nogle billeder, som man kan se tilbage på. Inden man får set sig om, så skal de kære guldklumper til at gå i rigtige sko, men det er ingen sag, så længe du blot kan dykke ned i udvalget fra bisgaard.

Vi har her at gøre med dansk design, som er opflasket ud fra en ægte iværksætterdrøm. Familien Bisgaard ejede allerede tre skobutikker, inden de blev enige om at kaste sig ud i deres eget mærke. Med tre børn samt en masse erfaring indenfor branchen blev mærket bisgaard lanceret i 2005 efter to års gennemarbejdede planer. Og tak for det, for det var et mærke, der manglede på skomarkedet.

bisgaard – dine børns fødder får omsorg!

Det er vigtigt allerede fra starten at være opmærksom på de små poders fødder. Specialdesignet fodtøj, som det fra bisgaard, er klart at foretrække, når man vil det bedste for de kære små. Her får du nemlig børnesko fremstillet i ægte, garvet læder med masser af fleksibilitet og komfort. Det er sko, som tilpasser sig et barns individuelle par fødder.

Er det de helt små fødder, der skal igang med de første spæde skridt? Er det børn fra 2-9 år, eller har du unge teenagers i huset? Uanset hvad, så sørger dette danske mærke for, at alle børn – store som små, bliver forkælet med lækkert fodtøj, der både sidder perfekt om fødderne, og som samtidig er designet i tidens trends.

Marianne Bisgaard har i den grad styr på, hvad der rører sig på markedet. Hendes store netværk samt tætte bånd til kunderne betyder, at hun ved, hvad forældre og børn vil have. Derfor har hun også valgt selv at designe skoene og derefter få dem fremstillet i Portugal, der har et super ry internationalt, for deres sublime håndværk.

Det er så fedt, at man får det hele i et par sko. Hos bisgaard er alle de ønskelige aspekter nemlig integreret i hvert et par sko, hvad enten der er tale om komfort, støtte i hælkapperne, ekstra vidde, fleksibelt gummi, ægte lædermaterialer samt mange andre lækkerier. Derudover sidder farver, former og udsmykninger lige i skabet. Så kig nærmere på mærket her på Zalando.