Katalog

85 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Gipsy er indbegrebet af de hotteste læderitems til mænd og kvinder. Deres udvalg emmer særligt af lækre læderjakker i alt fra den traditionelle mørke læder til lækre pudder- og pastelfarver. Brandet har siden 1892 fremstillet deres items i upåklagelige materialer og siden bidraget med kvalitet til lædermoden. Brandet er en del af tyske Mauritius, som har bredt sig ud i hele Europa.

Gipsy tager lædermoden til nye højder

Læderjakken er et must-have i den moderne garderobe. Bliv en ægte rockmama til sommer i en lækker model med en af sommerens hit indenfor sko, nemlig den hvide støvle med krokodilletekstur. Endnu bedre kan du fuldende en af brandets jerseykjoler i læder med samme type støvle for et gennemført rock’n’roll look. Udvalget byder på et utal af frække modeller til den adrenalinsøgende mand, der elsker at sætte sig op på en motorcykel og suse afsted mod horisonten. Tag din bedre halvdel bagpå og få en romantisk aften i solnedgangen på stranden i bedste bikerstil. Gipsy udmærker sig ved fede detaljer, der understreger den rå attitude og tager lædermoden til nye højder.

Jakken, der taler for sig selv

Kan du godt lide læderjakken, men synes den er lidt for rocket til hverdag? Racer jakken blev oprindeligt brugt til motocross, men er i dag ideel til det pæne valg. Skift den ud med blazeren og bær dem sammen med skjorte og slips. Kør stilen helt ud med et par aviator solbriller. Læderjakken er ofte et meget markant statement i sig selv og kræver ikke nødvendigvis nogle accessories til at understrege stilen. Kør den med en ensfarvet trøje under, hvis du er til det enkle look. Det gode ved læderjakken er til gengæld at den fungerer sammen med T-shirts, sweatshirts og skjorter samt alle slags underdele.

Gå ikke glip af