Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Mønster
Kollektion
47 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Fuld fart på boardsport med Globe! Her råbes alle streetsmarte og cool mænd op, for nu skal der action og fart over feltet i de nyeste sneaks på markedet. Bag mærket står inkarnerede og dedikerede skaterfreaks, og de hjælper dig på vej i hverdagen eller med en professionel karriere takket være funktionel og urban skomode, der er med på beatet.

En ny verden af fancy Globe fritidssko med en ungdommelig attitude

Er det tid til at investere i et par nye sportssko? Så kig ikke længere end til dette dragende udvalg fra Globe, der betager og stimulerer med sin sans for tidens hippe streetwear. Det er et seriøst mærke lanceret af professionelle skateboardere, som åbner rampescenen for dig, hvad enten det er på board eller til chit-chat og vennehygge i storbyen. Det er ægte drengerøvsmode, som passer som fod i hose til hættetrøjer, skinny jeans og en cap på toppen som afslutning.

Realisér dine skodrømme med et par globale skatersko

Er du typen, der nyder livet på cool og ungdommelig vis med sociale hobbyer og personlige udfordringer, så har du med sikkerhed også en svaghed for lækre sneakers, som er basen på ethvert dynamisk storby-look. Hos Globe er kollektionerne kendetegnede ved flade såler med et godt greb på diverse underlag, samt enkle og rå overdele, der oftest er designet i klassiske helfarver. Bær dem til shorts, chinos, jeans eller træningsbukser og lad din egen stil komme til udtryk på en personlig måde.

Kombinér med

Sport Håndklæder Damer

Converse All Stars

Baggy Jeans

Levi's®