For at give dig den bedste oplevelse hos Zalando bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.Jeg accepterer.

Sko, tøj og accessories fra House of Sunny

Mærke
Pris
173
173
1135
1135
krkr
Anledning

40 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
MEMOIR - Blusekjoler - jet KICKER TEE - Langærmede T-shirts - supa black Strikpullover /Striktrøjer - jet CLOSED BACK - Strikpullover /Striktrøjer - sweet lilac CORSE - Langærmede T-shirts - luna rock OPEN SOUL - Hættetrøjer - green WRANGLER - Bluser - green FLORET - Bukser - beige BRONCO - Bluser - baby Strikkjoler - tobacco grey PILL POINT - Strikkjoler - jet COPPER - Overgangsjakker - camel EXTEND SOUL HOOD - Hættetrøjer - luna rock UPSCALE - Frakker / klassisk frakker - lust pink Bukser - black VOLUME JUMPER - Strikpullover /Striktrøjer - stone

Overdimensioneret og chikt. House of Sunnys tøjkollektion er feminin, fyldt med fine naturfarver og forfriskende anderledes. Skaberne bag House of Sunny startede brandet med en idé om at designe smukke, supersized basisvarer, som med sine æstetiske fejlfrihed og fine silhuetter skal bringe dig frem mod succes – hver dag. Brandet stræber med andre ord efter at lave smukt hverdagstøj med kant.

Miks og match de smukke naturfarver

House of Sunny er et forholdsvist nyt brand fra 2011. Men ikke desto mindre har de vundet stor popularitet på markedet; særligt i Storbritannien, hvor de hører hjemme. Deres designs er moderne, innovative og skabt i et slidstærkt materiale, som holder sæson efter sæson – og som holder vask efter vask. Deres tøjkollektioner er sporty samtidig med, at de emmer af feminine beskæringer og silhuetter, som giver tøjet en helt særlig kant. De overdimensionerede bluser og vidde bukser står i stærk kontrast til mange af de items, som ellers er in lige nu, og giver et frisk pust til din garderobe. Alligevel passer de snildt ind til det, du i forvejen har derhjemme med de neutrale naturfarver, som kollektionen består af.

Smukke silhuetter og chikt design

House of Sunny har lagt særligt fokus på de figurfremmende detaljer, som giver dig en favorabel fordel, når du bærer deres designs. De diskrete snører i kjolernes talje, syningerne i bluserne og flæserne samt lommerne på jakkerne bidrager hver især til det elegante, nytænkende og moderne look, men også til en smuk, figursyet pasform. De smukke sommerkjoler kan nemt bruges i de forskellige sæsoner og til de mange forskellige begivenheder og fester, som venter sig i løbet af året. Miks kjolen med nogle elegante smykker og et par strømpebukser i efterårskulden, eller lad den være som den er i sommerens sol og sæt i stedet dig hår i en elegant og fin frisure, som understøtter kjolens elegance.

Inspiration