Mode online

Populære filtre

Udstyr dit klædeskab med kvalitetstøj fra Camel Active, der giver dig alt det, du har brug for på dine eventyr og i din hverdag. Dette tyske brand skaber sportstøj, der både er funktionelt og stilet.

Her er det tysk kvalitet og robuste materialer, der ligger til grund for alle deres designs. Du finder både tøj til den aktive mand og kvinde, der kræver lidt ekstra af deres tøj til oplevelserne i det fri. Det stilrene udtryk, der fusioneres med en rå og usleben kant, giver dig noget af det bedste fritidstøj på markedet.

Camel Active – til dine aktive stunder i det fri

Robuste Camel Active giver dig tøj, der kan klare hverdagens slid og de hårde opdagelsesrejser. Slå dig løs i udvalget, der giver dig praktiske rygsække, komfortable sko og hårdført overtøj i en afslappet, men stilren stil.

Til skovturen i de danske skove, er det vigtigt, at du stiller høje krav til dit fodtøj. Dette brand tilbyder dig et væld af komfortable snøresko, der snildt kan udgøre det for vandrestøvler. Sammen med en lækker fleecejakke er du klar til en dag i det fri.

Hårdført og holdbart - Camel Active giver dig mode, der snildt kan klare lidt af hvert. Lad dig inspirere til en aktiv livsstil i dette sortiment, der tager dig igennem en verden af tekniske materialer og innovative designløsninger. Her finder du tøj og sko til mange forskellige klimaer.

Start dit næste eventyr med et kig i dette sortiment, der er til det aktive friluftsmenneske. Sko, tasker, bukser, overtøj og meget mere venter på, at du skal udvælge dine favoritter. Udforsk hele sortimentet på Zalando.dk.