Populære filtre
1.158 varer
nenangyn
nenangyn
4 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Carhartt WIP repræsenterer alt inden for street-, work- og casualwear. Det velkendte brand er evigt aktuelt med dets gode stil og hårdførhed i materialerne. Det er tøj til håndværkeren, det er til skateren, til alle der dyrker casual-cool, til pigerne og til drengene. Det er lækkert tøj og et væld af fede accessories lige fra caps og huer til tasker og bælter.

En verden af cool streetwear

Kollektionerne dækker over hele repertoiret inden for tøj lige fra badeshorts til vinterjakker. Deres lange række af ikoniske accessories med huer og caps som velkendte frontfigurer, giver rig mulighed for at finde noget, der giver en ny edge til din garderobe. Work In Progress – udspringer oprindeligt fra arbejdstøj, men er kommet meget videre end det. Carhartts bukser og trøjer blev opdaget af undergrundsmiljøer, der satte pris på mærkets slidstærke og behagelige kvaliteter, og samtidig dets rå look. Herfra blev mærket involveret i hiphop, graffiti og skate, og har stadig masser af samarbejde med musik- og streetmiljøerne. Du behøver nu ikke være hiphopper, for at se godt ud i deres afslappede skjorter eller jeans.

God stil i over 100 år

Carhartt WIP udspringer af Carhartt, der startede med arbejdstøj allerede i 1889, og allerede dengang havde firmaet et princip om at gøre tingene retfærdigt og ærligt. 100 år senere kom tøjet til Europa gennem en privat importør, men det viste sig hurtigt at være så populært, at den europæiske gren blev startet i '94. Siden da er det kun gået fremad, og den europæiske del er blevet et globalt brand i sig selv, men med stærke forbindelser til moderselskabet. Med udgangspunkt i traditionen om lækkert, behageligt og slidstærkt tøj, er mærket stadig et sikkert kort, hvis du vil have noget tøj til enten arbejde eller til urbane, afslappede gadestil.

Gå ikke glip af