302 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Nyd graviditeten i behageligt og moderigtigt ventetøj fra Esprit Maternity. Kollektionen er fyldt med smart og trendy tøj til dig, der er gravid. Føl dig feminin og vær tro mod din stil, selvom din krop forandrer sig, og den smukke mave gør det svært at lukke skjorten. Sammensæt en graviditets garderobe, der passer til din stil.

Esprit Maternity - trendy og stilet ventetøj

Fortvivl ikke hvis bluserne får dig til at skille på maven, eller dine jeans har svært ved at lukke omkring hofterne. Nyd i stedet muligheden for at kunne shoppe en helt ny garderobe af nyt og smart tøj. Med Esprit Maternity har du mulighed for at sammensætte en garderobe, der passer perfekt til dig og din stil. Med et stort udvalg af modeller og beklædning kan du sammensætte mange forskellige outfits. Om du skal til fest eller mangler tøj til hverdagen, så findes der trendy bluser, der passer perfekt sammen med alt fra jeans til nederdele. Alt sammen i kvalitet og de nyeste designs og tendenser.

Nyd ventetiden med en fantastisk garderobe

Når din krop udvikler sig, så er det svært for garderoben at følge med. Om det er dit tøj eller undertøj, som er begyndt at klemme, så er der mulighed for at finde noget nyt i denne kollektion. Tøjet er designet specifikt til dig, der er gravid, så du kan føle dig veltilpas. Men det er ikke kun den fysiske komfort, der er taget højde for. Tøjet er designet efter de nyeste tendenser, så du kan efterleve din personlige stil og din modebevidsthed, selvom din krop er ved at ændre sig.

Inspiration