394 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Manden med personlighed er ham, der løber med opmærksomheden. Med moderigtigt tøj fra Casual Friday kan du udtrykke denne gennem dit outfit og signalere at du har styr på tendenserne. Brandet er for herren som sætter pris på gøre noget ud af sig selv og klæde sig pænt på til hverdag.

Neutrale farver fra Casual Friday

Som navnet angiver er Casual Friday fortaler for afslappet tøj til mænd. Det kommer til udtryk gennem de neutrale og dæmpede farver og brugen af lækre materialer, som er perfekt til hverdagsbrug. Den super lækre bomuldsskjorte er perfekt at have på hele dagen, fordi den er yderst behagelig. Kom en pullover over din skjorte og du har på et splitsekund et nyt look, som både er perfekt til hverdag og til fest. Se også brandets mange trøjer og T-shirts, som enten er helt enkle i en behagelig farve eller med en mindre unik detalje. Disse er de perfekte items at have liggende i garderoben lige til at tage på hver dag.

Cool look med en komfortabel turtleneck

Det er dejligt med rullekrave i de kolde måneder og så ser det tilmed lækkert ud. Turtleneck giver et maskulint og moderne look, som modeverdenen elsker lige nu. Looket er for manden, som har selvtilliden i orden og nyder at skille sig ud. Turtlenecken er også for dig som ønsker at der skal ske noget nyt. Den er det oplagte valg til at pifte garderoben op med så du altid har muligheder for et cool look. Kombiner med en af brandets fede jakker og et par robuste støvler – så er du klar til vinterens strabadser. Find dit nye favorititem i det lækre udvalg fra Casual Friday her på Zalando.dk.

Inspiration