Populære filtre
257 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Hvad der var et tilfældigt møde på den anden side af kloden, skabte idéen til Daniel Wellington. På rejsen mødte stifteren, Filip Tysander, en britisk gentleman med en helt igennem uprætentiøs stil. Han havde især en kærlighed for vintage ure og gamle NATO-remme. Navnet på manden var Daniel Wellington.

Mødet førte til Filips beslutning om at starte sit eget brand med et sortiment af ure inspireret af Wellingtons stil. Brandet byder på en række ure i et minimalistisk og raffineret design, som er klassisk, så du kan udstråle et tidløst vibe med uret på håndledet.

Daniel Wellington – klassisk og tidløs

Med udskiftelige remme kan du sammensætte urskiven med en farve, der rammer din personlige stil, så du kan være tro mod din stil. I dag er Daniel Wellington stadig i høj kurs, hos den moderne modefeinschmecker og designet er stadig en stor part af det, der gør brandet til noget unikt.

Daniel Wellington bar urene med patinerede NATO-urremme. Denne fine detalje lever på bedste vis videre i dag. Sortimentet byder på enkle remme, som er inspireret af NATO-urremmene, og giver noget særligt til hvert eneste ur. Idéen er inkorporeret, så du får et smykke, med et retro vibe.

Hele kollektionen af ure er raffineret, minimalistisk og uden forstyrrende elementer og alt for mange funktioner. Det traditionelle, men forfriskende design, fungerer perfekt med den kulørte NATO-rem. Alle ure har udskriftlige remme, der gør hvert eneste Daniel Wellington ur unik, så du kan kombinere ægte læder med den smukke metalskive.

De fås i elegante nuancer af brunt med varierende metalspænder. Du vælger selv hvilken rem du vil bære, så du kan matche de slanke ure fra Zalando.dk med klædeskabet. Med Daniel Wellington kan du bære forskellige ure alle ugens dage, når du skifter mellem den ikoniske NATO-rem eller raffineret læder.