accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Helly Hansen

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
33 varer

Helly Hansen

Lad dette norske mærke tage dig med på opdagelse i deres univers af tøj, sko og tilbehør til sports- og outdoorliv. I vores udvalg finder du outdoormode til den eventyrlystne person, der ønsker god og slidstærk kvalitet. Med Helly Hansen kan du dyrke dit perfekte udendørsliv med stil hele året rundt uden pause.

Alt til dit udendørsliv

Brandet har noget til alle dine ekspeditioner – uanset om du skal på lange vandreture eller bruge noget nyt til små hverdagsaktiviteter. Med det rigtige outdoorudstyr kan du nyde og opleve naturen udfolde sig på bedste vis uden, at vejr eller klima bliver en forhindring. Mærket holder sig til en minimalistisk stil og funktionalitet. Med slidstærke materialer og god kvalitet hjælper Helly Hansen dig med at give de bedste vilkår til dit næste eventyr.

I vores udvalg af Helly Hansen finder du outdoorudstyr, der passer lige præcis til dine behov. Find din næste funktionstrøje i sæsonens flotteste farver, der både kan bruges til udendørs- og indendørssport. Har du brug for noget varmere? Så dyk ned i udvalget af jakker til herrer og damer. Her finder du alt fra bløde shoftshelljakker, varme skijakker og fleecejakker – noget for enhver outdoorentusiast. Top dit outfit med et par vandrestøvler. Gå på opdagelse i kollektionerne, hvor du finder tøj, sko og tilbehør til din aktive livsstil.