Populære filtre
140 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Helly Hansens hikingsko holder humøret højt

De nye og moderne sko, jakker og overtrækstøj fra Helly Hansen holder kulden væk fra kroppen. Der er helt sikkert noget at varme dig på. Uanset om du er ude på at finde det perfekte vintertøj, eller om du gerne vil have fat i tætte og stilsikre vinterstøvler, så finder du nogle moderigtige mocca-brune vinterstøvler blandt Helly Hansens sortiment. Du finder også det lidt mere feminine udtryk med deres rosafarvede vinterstøvler til den stilfulde kvinde eller pige. Funktionelt udstyr er en sikker vinder hos Helly Hansen.

Få varmen med behagelige og komfortable skibukser. Gør det også til en fest med muntre og lystige farver. Taljen på skibukserne sidder behageligt omkring og omfavner dig som en livrem, hvor du ikke behøver et bælte. I bunden af skibukserne folder det sig for eksempel ud, så du har plads til lidt mere luftig komfort og plads til dine lægge. Fejr din skiferie med farver, der forandrer ferien. Helly Hansen gør det sjovere og legende, når du skal vælge dit ideelle skitøj. Ingen siger, at skitøj behøver at være gråt og trist.

Det værdifulde her er, hvordan dit valg af Helly Hansens skitøj bliver sammensat. Sammensæt for eksempel en puderosa/gul snowboardjakke med et par babyblå skibukser. Suverænt udseende, stilfuldt og lige sagen.

Mode for de modne. Mode for de mindre

Det rene linjer på skoene og skitøjet gør, at enhver har mulighed for at bære Helly Hansens strålende vinterstøvler i læder med velkomponerede syninger og drønsmarte pasformer. Outfittet for de små er tilpasset snelandskabet. Vinterstøvlerne er behageligt foret, og vinden vedbliver ude med velsiddende skijakker. Den rummelige plads i skijakkerne gør det essentielt for dig, at du kan pakke dig ind i lunt skiundertøj indenunder. Derudover giver det dig fri bevægelighed til at kunne udfolde dig, som du lyster. Gør dig klar til et moderigtigt outfit, hvor du kan mikse både en frakke, T-shirt og fleeceskiundertøj fra Helly Hansen, der både har elasticitet og styrke til at holde på kroppens temperatur, så du ikke vil fryse. De skridsikre vinterstøvler er det bærende element på glatte veje, hvor du kan snige dig uden om is, sjap og dryp!

Perfekt pasform, lethed i perfektion

Æstetisk er skibukserne i pasform, men udefra er de stilfærdige og sprøde at se på. Helly Hansen byder på 90'er-modens slidstærke, men i stedet som skibukser. Det er det posede udseende, der gør folderne særligt forbløffende, men stoffet skaber et strygende sortiment med nye vinkler, som kendes fra tilbage i tiden. Kast dig ud i vindtætte, vandtætte og vindende outfits.

Der er et soleklart tema hos Helly Hansen. Nye klassikere byder 90'erne inden for. Godt nok er Helly Hansens tøj poset, men det bærer også præg af at være både casual og afslappende, og derudover har skibukserne også et ordinært look til dig, som ønsker, at det skal være praktisk og samtidig stilfuldt. Passer du ind eller passer formen dig? Det er op til dig, hvordan du vil have dit helt unikke sæt til at passe til dig