accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Helly Hansen

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
67 varer

Helly Hansen

Det norske outdoorbrand Helly Hansen har eksisteret i mere end et århundrede. Designerne fra Norge er kendte for deres premiumtøj til både sejl- og skiaktiviteter samt livsstilstøj, som er populært i blandt andet hip hop kulturen. Med mere end hundrede år på bagen har det norske firma bevist, at Helly Hansen aldrig går af mode.


Tøj til en både aktiv og rolig hverdag

Det skandinaviske firma har længe været blandt et af de mærker som ses hyppigt ved store og små sejladser. Sejlbrandet er blandt andet famøse for deres ikoniske saltjakke, som har eksisteret i mere end 140 år. Det er blot et eksempel på det skandinaviske firmas teknisk sofistikerede tøj. Udover sejljakker, så kan du også købe bukser, bluser og heldragter til de mange timer til søs. Du kan forvente at tøjet er vandtæt, åndbart og vindtæt. De varme jakker byder ofte på dobbeltlags konstruktion og fuldt forseglede sømme. Derudover kan du nemt kombinere end jakke med en varm hoodie, hvis du skal helt derud på vandet, hvor der er en mere kølig temperatur. Alt sammen er designet i et hav af flotte farver.

Der er også mange over hele verden som er vilde med Helly Hansen skitøj. For det første er det langtidsholdbart og igen utroligt varmt. Det er lavet af materialer som tørrer hurtigere end andre brands, og ligesom med sejltøjet så er det designet med fine snit som bør leve op til din pasform. Især skitøjet er tætsiddende helt ind til kroppen, så hvis du foretrækker at det sidder lidt mere løst, bør du overveje at købe det i en størrelse større end normalt. Men det behøver ikke alt sammen er være til sport og aktiv livsstil. Du kan også købe Helly Hansen tøj til hverdagen. For eksempel kan du købe en lækker trenchcoat fra det stilrige skandinaviske brand.