Populære filtre
85 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Der er dømt sport og fritid på alle mulige planer, når der står HH på tøjet eller tilbehøret. Dette ikoniske outdoor-mærke har en helt særlig plads i enhver skandinavers bevidsthed, da langt de fleste er vokset op med en eller anden form for Helly Hansen i garderoben. Mærket passer nemlig på dig og din krop, når det går løs i det fri til både stille eller vilde aktiviteter.

Helly Hansen – kvaliteten, man ikke vil gå glip af

HH er opvokset på havet sammen med datidens fiskere, der ikke lod sig slå ud af lidt bølger og blæsevejr. Kalenderen viste nemlig 1877, da den første jakke så dagens lys, så der har været masser af årtier til at udvikle sig. Man er kørt videre i samme spor – med fokus på funktionelt overtøj, som siden hen er blevet udvidet med tilbehør og fodtøj. Alt er kendetegnet ved det verdensberømte logo, som både ses til lands, til vands og i luften. Dermed står der ikke kun fiskeri og arbejdstøj på produktpaletten, men masser af items til brug inden for alle typer af outdoor-aktiviteter.

Vind og vejr er ingen sag for HH

Hos Helly Hansen ser man ikke vejret som en udfordring, der holder en inden døre. Her analyserer og afprøver man i stedet alle produkterne i samarbejde med de bedste fagfolk, der består af både forskere og sportsfolk af enhver slags. Det betyder også, at man med glæde og tryghed kan begive sig ud i regnbyger, kulde og blæst, for HH sørger for isolation, beskyttelse og komfort. Så hvad enten du søger et par skibukser, en regnjakke, et par lange underbukser, et par vandrestøvler eller alt mulig andet i samme boldgade, så er dette norske mærke svaret.

Gå ikke glip af

Helly Hansen

Normalt forbinder man mode med catwalks og topmodeller i haute couture, men der er flere sider af branchen. Selv når man taler om sportstøj, så er nutidens mærker optagede af tidens trends, for man vil gerne være velklædt, selv med sved på panden eller hvis regnen pisker ned. Helly Hansen er netop et enestående eksempel på, at funktionalitet sagtens kan forenes med design. Med udgangspunkt i robust fisketøj har mærket vokset sig til et komplet brand med alle tænkelige tilbehør til friluftslivet. Man holder stadig fast i rødderne, som er forankret på havet med sejlads i våde elementer. Derfor består en stor del af sortimentet også af regntøj eller vandtætte items, som holder dig tør, uanset hvad du laver udendørs. Med udgangspunkt i Norge er der også fokus på skisport, så du finder et stort udvalg i varmt tøj, som netop er skabt til at isolere.

Intet vejr slår Helly Hansen ud

Der er fokus på mange ting hos Helly Hansen, for én ting er selve overfladerne, der sørger for at stå imod de forskellige elementer, hvad enten det er blæst, sne, vand eller andre vejrforhold. En anden ting er lagene nedenunder, som naturligvis er skabt med ypperste komfort. Blødhed, funktionalitet og optimale pasformer er en fast del af designfilosofien i alle processer. Udover mærkets mange typer af overtøj, så sørger man også for, at du bliver klædt på inden under. Lange underbukser, funktions T-shirts, fleecejakker og lignende tilbehør er altid obligatoriske i ethvert HH-sortiment. Materialernes isolering, åndbarhed og generelle beskyttelse har gjort mærket elsket inden for alle typer af sportsgrene i det fri.